Noves Aplicacions Mòbils

La Universitat Politècnica de València ofereix a la comunitat universitària quatre noves apps, descargables des de la tenda oficial de PoliApps. Com sempre, estan disponibles per a smartphones i tabletes, en castellà, valencià i anglès.

La app Cita Prèvia permet sol·licitar l’assistència mèdica i d’infermeria en el Centre de Salut Juana Portaceli. Fins ara, els membres podien fer la petició electrònica a través de la intranet, seleccionant la data desitjada i l’hora de consulta. Amb aquesta nova app podran, a més, reservar i anul·lar cites des del seu telèfon mòbil. Com ocorre en altres casos, l’aplicació incorpora un sistema d’alertes, a l’estil de WhatsApp, que envia al mòbil de l’usuari una notificació el dia de la cita, per a evitar oblits.

GEA Notifica i GEA Valguda són les dues apps de gestió administrativa que dialoguen amb la nova plataforma GEA recentment implantada en la UPV. Es plantegen com a ajudes a diferents processos relacionats amb l’activitat econòmica. GEA Notifica permet rebre alertes quan s’ordena un pagament o quan es dóna d’alta una clau específica, per exemple, i GEA Valguda dóna l’opció de signar electrònicament les sol·licituds realitzades a través de GEA: indemnitzacions, bestretes de crèdits, comissions de servei.

Finalment, també s’ha incorporat a la tenda oficial PoliExchange. Aquesta app funciona com una guia per a l’alumne d’intercanvi, que pot conèixer a priori la Universitat Politècnica de València i preparar la seua estada acadèmica. Inclou informació i recomanacions sobre la ciutat (transport, vida cultural, oci i festes.); la UPV (la localització, els serveis, el sistema de qualificacions.) i les principals dades sobre estrangeria (permisos i visats.).

PoliExchange va ser presentada amb gran èxit el dijous 9 de febrer en la Jornada de benvinguda per a alumnes d’intercanvi del segon semestre. La UPV compta amb 701 estudiants que s’han incorporat en aquest mes de febrer. Un de cada 7 s’ha descarregat l’aplicació i la té operativa en el seu telèfon.

Una àmplia cartera de mini aplicacions UPV

Amb aquestes són ja 16 les aplicacions que funcionen a ple rendiment en la tenda de PoliApps. El projecte es va llançar en 2016 i, des de llavors s’han registrat, prop de 20.000 descàrregues. Entre les més populars, amb un total 7.110 descàrregues, està la app Menús per a consultar els plats que ofereix cadascuna de les diferents cafeteries i restaurants del campus que col·laboren amb aquesta iniciativa de la UPV. En aquesta llista de les més descarregades, figura a continuació la app de Pàrquings (amb 4.605) i, l’UPV Login (amb 2.529).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *