19 de maig. Milers de xiquets de tot el món correran contra el fam

El 19 maig es celebra la XX edició de la Carrera contra el Fam en la qual participaràn milers de xiquets per a conscienciar sobre a aquesta malaltia.

Per a acabar amb el fam no cal fer un pas, cal donar molts. Així és com el jove protagonista del vídeo d’Acció contra el Fam ens presenta la XX edició de la Carrera contra el Fam, una incitativa que aconsegueix implicar, a través dels col·legis, a milers de xiquets de tot el món per a lluitar contra la desnutrició. Aquest gran esdeveniment esportiu i solidari se celebrarà el 19 de maig, i durant els mesos de març i abril tindrà lloc en els col·legis les sessions de sensibilització sobre aquesta malaltia que pateixen milions de xiquets en el món.

Des de ACADE recolzen una vegada més aquest projecte i volem motivar als col·legis a participar en una de les carreres més importants per a la vida de milions de xiquets desfavorits. Enguany la major part dels fons aconseguits es destinaran als seus projectes de prevenció, detecció i tractament de la desnutrició infantil en la zona del Sahel africà en països com Senegal, Mauritània, Mali, Sudan del Sud o Etiòpia. Allí, 1,5 milions de xiquets pateixen desnutrició severa aguda, la qual cosa significa que tenen 10 vegades més possibilitats de morir per causes relacionades amb la desnutrició.

Descobreix com participar en la Carrera contra el Fam, perquè en la lluita contra la desnutrició cada pas explica. Fa el pas i organitza la teua carrera contra el fam.

Més informació: www.carreracontraelhambre.org/la-carrera

Inscriu-te en: www.carreracontraelhambre.org/inscribete

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *