La UAM entre les 100 universitats més internacionals del món segons el rànquing THE

La Universitat Autònoma de Madrid (UAM) se situa en el lloc 90 de les 150 universitats més internacionals del món, sent l’única universitat espanyola que apareix en el rànquing que acaba de publicar Times Higher Education (THE).

Aquesta llista de 150 universitats internacionals s’han seleccionat d’entre les 500 universitats que figuren en el World University Rànquing del THE i per a l’elaboració de la mateixa s’han tingut en compte fins a 13 indicadors com: la proporció d’estudiants internacionals, els treballs de recerca publicats amb un coautor internacional i l’impacte de les cites dels treballs publicats.

A més, com a novetat pel que fa a la classificació de l’any passat, s’ha agregat un component de reputació internacional que representa el 25 per cent de la puntuació total. Aquesta mesura es basa en els vots internacionals i del propi país assolits per la institució en l’enquesta anual de Reputació Acadèmica de THE World University Rànquings. En aquesta enquesta, se sol·licita al personal acadèmic de cada institució la seua opinió sobre les millors universitats del món en docència i recerca en el seu camp. Només es van incloure en el rànquing les que van rebre almenys 100 vots en l’enquesta.

Sobre la base de totes aquestes variables, la Universitat Autònoma de Madrid va obtenir una puntuació general de 55,3: 51,6 corresponent a la proporció d’estudiants i professors i investigadors internacionals i a les coautorías; i 66,3 en reputació internacional.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *