Experiències internacionals que eduquen

Unimel Educació, té trajectòria en experiències internacionals per a la millora educativa a nivell global.

L’objectiu d’aquests projectes educatius que traspassen fronteres no és més que el de transferir les competències pertinents per a desembolicar-se amb soltesa en una societat actual cada vegada més globalitzada. Per a tal fi, l’entitat desenvolupa activitats molt diverses emmarcades dins de projectes i programes focalitzats al voltant del món.

Projecte Educatiu Europeu D-SEE

Així, Unimel Educació ha participat en programes europeus en Shumen (Bulgària), Lecce (Itàlia) o Polònia. Més enllà d’Europa, també s’han desenvolupat altres projectes educatius en confines tals com Filipines o l’Índia.

El d’Índia va ser un prometedor projecte d’innovació i de fomentació del empreniment juvenil, l’anomenat Projecte Educatiu Europeu D-SEE: Digitizing Social Entrepreneurship Education. Un pla educatiu de base europea portada al país asiàtic i en el qual van col·laborar altres països com Vietnam, Nepal, Grècia, Sr. Lanka, Polònia i Filipines.

Els països participants en aquest projecte van posar en comú l’aprenentatge i coneixement intercultural i multicultural, la qual cosa aplana el camí per a una posada en comú en el sector de l’educació, però no solament aquesta posada en comú, sinó també la complementació i reforç d’aquests coneixements.

Unimel Educació afirma que: “Aquest projecte europeu pretén ampliar visions i fronteres entre països que desitgen millorar la realitat educativa i social.”

Comprometre’s amb la innovació i la qualitat educativa és, sens dubte, una opció per a donar reconeixement i valor al treball realitzat per les diferents entitats que, igual que Unimel Educació, aposten per la col·laboració i cooperació cada dia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *