Obert termini d’inscripció per als Premis Nacionals eTwinning 2017

El Ministeri d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el B.O.I la convocatòria dels Premis Nacionals a Projectes de Col·laboració Escolar eTwinning 2017.

El termini d’inscripció als Premis eTwinning, per a projectes realitzats durant l’exercici escolar anterior (2015-2016), està obert des de ja mateix fins al pròxim 22 de març i la sol·licitud es realitza a través de la Seu Electrònica del Ministeri d’Educació.

Premis eTwinning 2017

Per a participar és necessari que el projecte que opta a la candidatura s’haja desenvolupat en la plataforma eTwinning, utilitzant els seus recursos. Així mateix, el docent que coordina aquest projecte ha de sol·licitar el Segell de Qualitat Nacional atorgat pel Servei Nacional de Suport espanyol, d’aquesta manera, una vegada estudiat i concedit aquest segell, pansa a ser docent elegible, la qual cosa permet presentar la seua candidatura als premis eTwinning. Es valorarà que siguen projectes involucrats amb les TIC, d’innovació pedagògica i creativitat, d’integració en el pla d’estudis (de competències bàsiques i coneixements adquirits), de col·laboració amb altres centres escolars o de comunicació i interacció amb altres escoles associades.

Aquests premis contemplen deu guardons dividits en quatre categories diferents, d’aquesta manera, la categoria número u va dirigida a alumnes de fins a 11 anys; la categoria dues per a alumnes de 12 a 15 anys; la tres per a alumnat de més de 15 anys i la quatre es dirigeix a projectes realitzats per equips multidisciplinaris de centre, sense distinció d’edat, para al que es dedica un premi. Totes les categories menys aquesta última, és a dir de la primera fins a la tercera, contemplen dues modalitats diferents, la modalitat A, projectes sense restriccions per a la qual es destinen dos premis; i modalitat B, projectes amb professorat novell, un premi.

El portal web eTwinning, la major comunitat online per a projectes de col·laboració entre centres europeus, porta ja una dècada desenvolupant programes, activitats i convocatòries per a tota la xarxa escolar europea. Aquesta iniciativa, que forma part d’Erasmus+, programa de la Unió Europea en matèria d’educació, formació, joventut i esport, està orientat a promoure i reforçar l’intercanvi d’idees així com aproximar al professorat i alumnat dels diferents països europeus que participen en eTwinning. En l’actualitat, eTwinning a Espanya registra un total de 2934 projectes actius, 12649 centres escolars adscrits així com 36729 docents espanyols inscrits.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *