Ignacio Messana i María Martínez Lirola parlen d’educació bilingüe i llenguatge cooperatiu aquest dissabte en el Palau de Colomina de València

Aquest dissabte 8 d’abril tindrà lloc la penúltima sessió presencial del Màster Universitari en Educació Bilingüe (Inglés i Español) que organitza la Universitat CEU Cardenal Herrera en col·laboració amb l’entitat UNIMEL Educació, que donarà començament a les deu del matí en el Palau de Colomina de València. En aquesta ocasió comptarà amb les intervencions dels ponents Ignacio Messana Salines, Degà de Florida State University de València i la conferenciant María Martínez Lirola, Doctora en Filologia Anglesa i Professora Titular del departament de Filologia Anglesa de la Universitat d’Alacant.

A partir de les deu del matí i fins a la una de la vesprada els alumnes d’aquest màster aprendran en aquesta penúltima sessió tot el relatiu a l’ensenyament bilingüe, de l’anglès com a llengua vehicular en l’aula i el castellà com a segona llengua. Així, d’una banda, el Doctor en Gestió d’empreses i Degà i Director de la FSU Florida State University a València, Ignacio Messana, oferirà una xarrada sobre “L’ensenyament d’idiomes en el context cultural del país”, conferència amb la qual vol traslladar la idea de la no universalitat cultural, per la qual explica que cada país és diferent en matèria d’idiomes i que per tant, la cultura també serà diferent, en paraules textuals “no és el mateix la cultura d’idiomes a Sud-amèrica que a Aràbia Saudita o Japó o a Xina, cada país té les seues especialitats i conèixer una mica d’elles ens pot ajudar a millorar”.

Després li tocarà el torn a María Martínez Lirola, Doctora en Filologia Anglesa i Professora Titular de la Universitat d’Alacant, la conferència de la qual, “La importància de l’aprenentatge cooperatiu per a l’adquisició de competències” posarà en relleu la importància del paper del professorat i de l’alumnat dins del llenguatge cooperatiu, també explicarà els principis del llenguatge cooperatiu, les principals competències d’aquest tipus d’aprenentatge i mostrarà, sobre la base d’exemples pràctics, el procediment per a dissenyar una activitat cooperativa.

Amb aquests referencials ponents s’acosta la clausura del Màster Universitari en Educació Bilingüe, després de l’última sessió conferencial que se celebrarà el dissabte 20 de maig, en el Palau de Colomina, amb els ponents David Lasagabaster Herrarte, Professor de la Universitat del País Basc i Ruzan Galstyan Sargsyan, Professor de la Universitat Politècnica de València. Finalment el 30 de juny es procedirà a la clausura del màster i al lliurament de diplomes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *