La Universitat de València entre les millors del món en matèria de ciències.

Diverses universitats espanyoles dins del top deu de millors universitats del món segons el rànquing del Center for World University Rànquings, la de València és la que més matèries té en aquest llistat.

La Universitat de València s’anota el tant de pertànyer al top deu de millors universitats del món per les matèries de Química Inorgànica i Nuclear, Ciències de la Imatge i Tecnologia Fotogràfica, Física de Partícules, Teledetecció i Biologia Reproductiva. Gràcies a aquestes matèries la UV aconsegueix posicionar-se com a universitat de referència entre altres 100 més del món, segons el rànquing publicat i elaborat pel Center for World University Rànquings.

El rànquing CWUR 2017 Subjects classifica a les universitats en 227 categories temàtiques de ciències i ciències socials i es calcula sobre la base del volum d’articles de recerca en revistes de primer nivell internacional publicades per les universitats. A major nombre d’articles científics i de recerca, més probabilitat de passar a formar part d’aquest rànquing i convertir-se en institució d’ensenyament superior de referència mundial.

Segons aquesta classificació, les dades de la qual han sigut analitzats i obtinguts per l’empresa d’informació Clarivate Analytics, la qual cosa abans era la Propietat Intel·lectual i Ciència de Thomson Reuters, coneguda per la llista que publiquen anualment “Higly Cited Researches” en la qual donen a conèixer als científics i investigadors més citats del món i que en aquesta ocasió s’han centrat a esclarir què universitats són les millors segons quines matèries de ciències, la Universitat de València és la segona en matèria de Química Inorgànica i Nuclear, solament superada per la Universitat de Nanjing, a més també ha aconseguit la quarta posició quant a Biologia Reproductiva, rànquing encapçalat per la Universitat d’Harvard.

Universitats espanyoles en el top 10

Altres posicions que ha obtingut la Universitat de València en aquest rànquing ocupen el vuitè lloc en Ciències de la Imatge i Tecnologia Fotogràfica i en Física de Partícules, així com novena en Teledetecció. Aquest posicionament situa a la institució acadèmica valenciana entre les 100 millors universitats del món, un honor concedit per aquestes cinc matèries de referència, es converteix a més en la universitat espanyola amb més matèries entre els deu primers llocs d’aquesta llista.

També figuren en el top deu d’aquest rànquing altres universitats espanyoles, com la de Barcelona, amb quatre matèries entre els deu primers llocs, la Politècnica de Catalunya, amb tres i l’Autònoma de Barcelona, amb dues matèries. La Universitat Carlos III de Madrid, la Universitat de Granada, la de Castella-la Manxa i la de Navarra han aconseguit igualment posicionar-se amb una matèria entre les deu primeres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *