Màlaga celebra avui ExpoEducación 2017 amb la participació de 3.000 alumnes

Màlaga acull ExpoEducación 2017 en la qual estaran presents prop de 85 centres que exhibiran els seus projectes més innovadors en matèria d’educació en l’àmbit local malagueny.

Avui se celebra a Màlaga la fira ExpoEducación 2017 en el qual participen 85 centres públics de la província amb una assistència de prop de 3.000 alumnes que al costat dels seus docents, al voltant d’uns 400 mestres, i l’equip d’organització, es donaran a conèixer els projectes educatius desenvolupats en la província malaguenya.

La Delegació Territorial de la Consergeria d’Educació juntament amb el patrocini d’Unicaja, organitzen aquesta fira que suposa una iniciativa pionera en l’àmbit educatiu regional, el lema del qual, “Visca l’Educació!” pretén mostrar tots els projectes educatius que s’estan duent a terme en territori malagueny i aquells que encara estan per engegar-se. La fira, que està celebrant-se ara mateix en el moll dos del port de Màlaga, obria les seues portes a les 10:00 del matí i les clausurarà a les 14:00 hores, aproximadament.

La fira posa en relleu temàtiques i matèries rellevants que estan revolucionant l’àmbit de l’educació del segle XXI com la robòtica i programació, l’ús de les TIC, així com la importància de la lectura, la Formació Professional així com altres projectes educatius internacionals, tot açò dividit en diverses àrees temàtiques.

Expositors i exhibicions

El recinte es divideix en dues zones: la primera dedicada als centres educatius que compta amb un total de divuit carpes en les quals s’han instal·lat 108 expositors en els quals els centres i escoles exhibeixen els seus projectes i recursos, aquells en els quals han treballat durant tot l’any. La segona zona del recinte firal s’ha destinat a les exhibicions ben esportives, de moda, maquillatge, perruqueria, musicals, poesia, cinema, teatre, etc. Aquesta segona zona és perquè els alumnes puguen demostrar les competències i les habilitats que han anat adquirint en el transcurs del període escolar. Al mateix temps també es poden realitzar altres activitats.

ExpoEducación posa en relleu “la implicació, el treball i l’esforç diari de docents i alumnes dels centres educatius públics”, i el que es pretén és donar reconeixement i valor al treball de la comunitat educativa en l’àmbit andalús. A part dels stands i les diferents activitats, també s’ha realitzat un concurs dirigit als alumnes malaguenys d’educació Infantil i Primària. Aquest concurs consisteix que els estudiants han de dissenyar un logotip i una mascota perquè siga la imatge de referència i identificació de la fira, així també es pretén fomentar la creativitat, la capacitat de recerca així com les competències i habilitats de l’alumnat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *