Prop de 200 directius de centres escolars es donen cita demà en el Fòrum Saber Fer que organitza el grup Santillana a València

Jornades pedagògiques en el Jardí Botànic de València de la mà del grup editorial Santillana.

Prop de 200 directius de centres escolars de tot l’àmbit nacional es donen cita dijous que ve 11 de maig en l’auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de València amb motiu de la celebració del Fòrum Saber Fer, unes jornades pedagògiques que des de fa ja set anys organitza el grup editorial Santillana en la ciutat del cap i casal i que en aquesta ocasió ofereixen una sèrie de conferències sobre empreniment i equilibri i motivació educativa de la mà de ponents de qualitat dins de l’àmbit educatiu, una jornada que donarà començament a les 10 del matí i finalitzarà a les 13:30.

A més de la presència de directius de col·legis de tota Espanya, assistiran a l’esdeveniment representants de les quatre patronals de l’educació privada a la Comunitat Valenciana. Vicenta Rodríguez, secretària autonòmica d’Escoles Catòliques; José Manuel Boquet, president de FECEVAL; Alejandro Monzonís, president de ACADE i Franc Corbí, representant de NABSS. També a l’acte acudiran alguns alts càrrecs nacionals del segell editorial Santillana. Una perfecta ocasió per a intercanviar impressions sobre les tendències pedagògiques que emboliquen al sistema educatiu en l’actualitat.

L’obertura d’aquest acte serà a càrrec de Juan José Graner, director regional de Voramar-Santillana, qui introduirà la jornada i presentarà als diferents portaveus de les patronals, els qui també brindaran unes paraules als assistents i faran una reflexió i aproximació a l’estat actual de l’educació i cap a on va aquesta en termes d’evolució i innovació.

Ponències

Alguns temes que es tractaran en la trobada amb els directius de centres escolars són aquelles qüestions que més inquieten a la comunitat educativa. Els ponents posaran sobre la taula, no solament qüestions pedagògiques, sinó també es plantejaran altres qüestions tals com les d’incorporar el emprendiment al currículum. Aquest tema serà abordat per María Batet, formadora d’emprenedors i escriptora, la ponència de la qual “Bufa, imagina… Emprèn”, que donarà començament a les 10:15 després de l’obertura de l’acte, oferirà nous horitzons i serà de gran ajuda i utilitat per als assistents.

Altres temes a tractar durant la jornada tenen a veure amb una de les grans preocupacions en l’aula que és l’estabilitat entre exigència i motivació, assumpte del que parlarà Luis Gutiérrez Rojas en la seua conferència “Cercant l’equilibri entre motivació i exigència”. Rojas, doctor en Medicina per la universitat de Granada i psiquiatra en l’Hospital Clínic de Granada parlarà entorn de les 12:00 i amenitzarà la jornada amb els seus dots humorístics per les quals va ser finalista del programa televisiu El Club de la Comèdia.

Unes jornades molt enriquidores per a la comunitat docent i tota aquella persona amb inquietuds i interès a descobrir cap a on va i quin camí està prenent el sistema educatiu actual.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *