Xavier Gisbert i David Lasagabaster en l’última sessió magistral del Màster d’Educació Bilingüe

Aquest dissabte 20 de maig tindrà lloc l’última sessió magistral del Màster Universitari d’Educació Bilingüe (Inglés i Español) que organitza la Universitat CEU Cardenal Herrera en col·laboració amb l’entitat UNIMEL Educació. La jornada començarà a les deu del matí en el Palau de Colomina de València. En aquesta ocasió comptarà amb dues intervencions, la del ponent David Lasagabaster, professor de Filologia Anglesa i Alemanya de la Universitat del País Basc, la ponència del qual “Tensions lingüístiques en la gestió del multilingüisme escolar i universitari” donarà començament a les deu del matí. Després, sobre les 11:30, tindrà lloc la conferència de Xavier Gisbert, Catedràtic d’Institut i Exconseller d’Educació a Estats Units i Canadà, la seua ponència tractarà sobre “L’educació bilingüe a Espanya i en altres països”.

David Lasagabaster
David Lasagabaster

De deu del matí i fins a la una del migdia els alumnes d’aquest màster assistiran a aquesta última sessió que clausura tot un any d’aprenentatge relatiu a l’educació bilingüe, de l’anglès com a llengua vehicular en l’aula i el castellà com a segona llengua, ensenyaments que s’han desenvolupat entre conferències, classes teòriques i pràctiques. En aquesta sessió magistral aprendran aspectes lingüístics rellevants que afecten a Espanya i a altres països en entorns escolars i universitaris. D’aquesta manera, Lasagabaster, professor del País Basc, la ponència del qual començarà a les deu del matí, traslladarà als alumnes competències pel que fa a la gestió del multilingüisme en situacions que tenen a veure amb els centres educatius i universitats.

Més tard li tocarà el torn a Xavier Gisbert, catedràtic d’Institut i President de l’Associació Ensenyament Bilingüe, qui parlarà de temes relacionats amb els nivells lingüístics, els ensenyaments de l’idioma tradicional i la seua evolució a l’ensenyament bilingüe i culminarà la sessió plantejant interrogants i obrint el camí cap a la reflexió, indagant i preguntant-se cap a on es dirigeix l’ensenyament bilingüe en el futur. Amb aquesta conferència, “L’educació bilingüe a Espanya i en altres països” pretén acostar als alumnes del màster cap a la realitat actual que viu Espanya respecte a l’ensenyament bilingüe, així com el seu desenvolupament i evolució, aportant referències internacionals, sobretot de països com EUA i Canadà on aquest tipus d’ensenyament s’està desenvolupant i expandint amb una rapidesa aclaparant.

Amb aquests referencials ponents es clausura el Màster Universitari en Educació Bilingüe. Finalment el 30 de juny es procedirà a la clausura oficial del màster amb el lliurament de diplomes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *