La Conselleria d’Educació proposa retardar el començament del nou curs a l’11 de setembre

La proposta encara ha de debatre’s amb els diferents sindicats en la Taula Sectorial d’Educació dijous que ve 25 de maig.

A poques setmanes que finalitze el present curs escolar, Educació ja està començant a reajustar el calendari de classes del pròxim curs que començarà l’11 de setembre i finalitzarà el 22 de juny.

La Conselleria ha retardat novament el començament de les classes i així es reflecteix en la proposta de resolució del calendari escolar 2017/2018 de la Conselleria d’Educació en la qual l’inici de les classes està fixat per a l’11 de setembre de 2017 per a tots els cicles i etapes educatives, és a dir, el curs enguany comença tres dies més tard que l’anterior, que va començar el 8 de setembre de 2016. D’aquesta manera, els més xicotets, Infantil i Primària, finalitzaran les classes el 22 de juny i el dia 20 del mateix mes acabaran el curs lectiu els alumnes de Secundària i Batxillerat.

Aquesta proposta encara ha de debatre’s amb els diferents sindicats en la Taula Sectorial d’Educació que se celebrarà demà dijous 25 de maig. Amb tot, el text especifica que les dates d’inici de classes seran l’11 de setembre excepte excepció de l’alumnat que curse programes formatius de qualificació bàsica, els quals començaran l’activitat escolar el 21 de setembre i finalitzaran el 18 de juny. Alguna cosa similar ocorre per als estudiants de Formació Professional Bàsica de segona oportunitat, els qui iniciaran el curs el 14 de setembre i acabaran el 25 de juny. El 14 de setembre també començaran les seues classes els de Formació de Persones Adultes i conclouran les mateixes el 20 juny. Educació Esportiva reglada i Artística començaran el 18 de setembre i fins al 13 de juny i Educació d’Idiomes iniciarà el curs el 25 de setembre i conclourà en 20 de juny.

Vacances i festius

Així mateix altres temes que es debatran en la Taula Sectorial tenen a veure amb les dates de vacances nadalenques. El departament de Marzà proposa que aquestes es perllonguen des del 23 de desembre de 2017 al 7 de gener de 2018; així com les de Pasqua que comprenguen dies lliures des del 29 de març fins al 9 d’abril. Quant als dies festius la resolució segueix dictant que aquests seran el 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; el 12 del mateix mes, Dia de la Festa Nacional; 1 de novembre, Dia de Tots els Santos, el 6 de desembre, Dia de la Constitució, el 8 de desembre, Dia de la Inmaculada Concepción i l’1 de maig, Dia del Treball.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *