Nova acreditació universitària per a ser professor en formació professional

El Curs de Formació Pedagògica i Didàctica dirigida al professorat de formació professional, en modalitat online, és un títol que acredita i certifica al docent amb titulació de formació professional a impartir docència en nivells de secundària.

El certificat oficial de Formació Pedagògica i Didàctica per a Professorat de Formació Professional, atorgat per la Conselleria d’Educació, Joventut i Esport de la Comunitat de Madrid i la Universitat Alfonso X el Sabio, s’obté després de la finalització del curs online a distància i després de la presentació del Prácticum, el qual sí es realitza presencialment.

L’objectiu del curs és dotar als tècnics de F.P de la necessària preparació i formació pedagògica i didàctica per a impartir classe com a futurs docents de secundària. Es tracta d’un curs oficial pel qual s’obté el certificat corresponent amb validesa a nivell nacional per a tots aquells que per les característiques de la seua titulació no poden estudiar un Màster Universitari de Professorat.


El contingut del temari es divideix en dos blocs, un de Formació Genèrica pel qual es traslladaran coneixements sobre el context actual educatiu, així com els antecedents del mateix, la normativa vigent i altres qüestions rellevants com la d’educar en valors o la família com a agent educatiu. El següent bloc, més especialitzat, de Formació Específica, ensenyarà als alumnes del curs i futurs docents qüestions relatives al treball col·laboratiu, les TIC, innovació en l’ensenyament-aprenentatge i altres qüestions pedagògiques.

Els continguts teòrics s’imparteixen de manera online a distància, mentre que el Prácticum es realitzarà presencialment en diferents centres públics i privats assignats a cada alumne per part de la Universitat Alfonso X el Sabio. Les pràctiques en cada centre seran tutoritzades per un docent que orientarà a l’alumne durant la realització d’aquest exercici que es convalidarà, finalment, amb la presentació d’un treball final d’estudis.

Per a més informació consulta els detalls del curs en: Alliancecreative o flama al telèfon 918 10 92 00.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *