Beques per a estudiants d’estudis postobligatorios 2017-2018

El Ministeri d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el BOE la convocatòria de beques per a estudiants que cursen estudis postobligatorios de cara al pròxim curs 2017-2018.

Les beques són de validesa en tot el territori nacional, de les quals poden beneficiar-se estudiants que cursen els següents ensenyaments postobligatorias: batxillerat, formacions professionals de grau mitjà i grau superior, estudis religiosos superiors, estudis militars, idiomes d’escoles oficials titulars d’administracions públiques, ensenyaments artístics, esportives, cursos de proves d’accessos i de formació específics per a accedir a cicles formatius i formació professional bàsica.
En el plànol dels ensenyaments universitaris, també els estudiants de les següents carreres poden sol·licitar aquesta beca: ensenyaments universitaris de l’Espai Europeu d’Educació Superior de títols oficials de Grau i Màster; ensenyaments amb titulació de Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Diplomat, Maestro, Enginyer Tècnic i Arquitecte Tècnic; els que es troben cursant la preparació d’accés a la universitat per a majors de 25 anys en universitats públiques; així com els de accés del títol de Màster o altres crèdits complementaris per a obtenció del Grau o per a prosseguir estudis de llicenciatura.
La beca eximeix a aquelles persones que realitzen els seus estudis amb l’objectiu de doctorar-se, d’obtenir estudis corresponents al tercer cicle, o estudis especialitzats o títols propis de les universitats.
Les inscripció a les beques es realitza mitjançant sol·licitud que haurà d’emplenar-se emplenant un formulari per via telemàtica de la seu electrònica del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (https://sede.educacion.gob.es) en l’apartat “Tràmits i Serveis” en un termini que s’estén fins al 17 d’octubre del 2017 per als estudiants universitaris; i fins al 3 d’octubre de 2017 per als no universitaris. La quantia de la beca varia depenent del tipus de matrícula, residència o estudiant (universitari o no universitari) podent ser aquesta d’1.5000 euros mensuals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *