El pròxim 26 d’Octubre en els Col·legis Ramón y Cajal de Madrid se celebrara a II sessió del Club d’Excel·lència i Innovació de ACADE

El pròxim 26 d’octubre tindrà lloc la segona jornada del Club d’Excel·lència i Innovació de ACADE que en aquesta ocasió programa una trobada de Bones Pràctiques i Benchmarking en els col·legis Ramón y Cajal de Madrid (C/ Arturo Soria, 206), que es desenvoluparà de 10 a 14 hores.

Els col·legis Ramón y Cajal són centres de referència en innovació i noves metodologies aplicades a l’aula, i en transformació i aprofitament d’espais. A més, acaben de renovar el seu segell 500+ EFQM. La innovació comença per una decisió raonada que afecta a la Missió, Visió i Valors del centre, i requereix una transformació profunda que afecta al projecte educatiu, docents, metodologies, espais, recursos… En aquest sentit, el col·legi Ramón y Cajal, des d’educació infantil fins a batxillerat, segueix amb rigor una metodologia de treball basada en un pla perfectament dissenyat que persegueix uns objectius ambiciosos i perfectament establits i controlats.

Aquestes trobades de Bones Pràctiques i Benchmarking, com el dissenyat en aquesta sessió del Club d’Excel·lència i Innovació de ACADE, constitueixen un element molt valuós tant per a aprendre com per a ensenyar, i al mateix temps, permeten posicionar cada col·legi sobre els millors del sector.

Visita a SIMO Educació

A continuació, i aprofitant la celebració de SIMO, tindrà lloc una visita a la fira i l’assistència a trobades especialitzades sobre tecnologia per al futur de l’educació.

Tots dos sessions són gratuïtes, però a causa de la limitació de 35 places, solament podran inscriure’s dos assistents per centre. L’adjudicació de les places serà per ordre d’inscripció a través del formulari online.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *