Esport destina 165.000 euros a les federacions esportives per al desenvolupament del programa Esport a l’escola

  • L’objectiu fonamental d’Esport a l’escola és fomentar la pràctica de l’activitat física i el coneixement i la divulgació de modalitats esportives en l’àmbit escolar
  • S’ha augmentat el pressupost d’aquest programa en un 10 %, que ha passat dels 150.000 euros de l’any 2016 als 165.000 euros del 2017

La Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV) la resolució de les ajudes, per un import de 165.000 euros, a les federacions esportives per al desenvolupament del programa Esport a l’escola.

 Aquestes subvencions, de 13.750 euros per a cada federació, han sigut concedides a un total de dotze federacions esportives. Es tracta de la Federació de Bàdminton; la Federació de Beisbol, Softbol i Futbol Americà; la Federació d’Escacs; la Federació d’Esgrima; la Federació d’Esport d’Orientació; la Federació d’Esports Adaptats; la Federació d’Handbol; la Federació d’Hoquei; la Federació de Judo i Disciplines Associades; la Federació de Pàdel; la Federació de Rugbi, i, finalment, la Federació de Voleibol.

 Cal recordar que la Conselleria ha augmentat un 10 % el pressupost destinat a finançar aquestes subvencions, respecte al cursanterior, que ha passat de 150.000 a 165.000 euros per a 2017.

 Aquesta nova edició del programa inclou l’alumnat de 1r i 2n d’Educació Secundària Obligatòria, a més dels cursos de 5é i 6éd’Educació Primària, que van participar en 2016. El programa es realitza en els centres educatius promotors de l’activitat física i l’esport (CEPAFE) reconeguts per la Generalitat. En la passada edició hi van participar un total de 11.640 alumnes, pertanyents a 82 centres educatius.

L’objectiu fonamental d’Esport a l’escola és fomentar la pràctica de l’activitat física i el coneixement i la divulgació de modalitats esportives en l’àmbit escolar, a través d’unitats didàctiques amb sessions teoricopràctiques realitzades durant l’horari de la classe d’Educació Física. Així mateix, un altre dels objectius d’aquest programa és promoure el coneixement de modalitats esportives que fins ara no es practicaven habitualment en l’àmbit escolar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *