NAIX L’ESCOLA INTERNACIONAL GASTRONÒMICA MEDITERRÀNIA

FUSIÓ D’AVANTGUARDA I TRADICIÓ

El passat dia 2 de Desembre i amb motiu de la celebració de el “Open Day” del Grup REX, es va presentar l’Escola Internacional Gastronòmica Mediterrània.
En les instal·lacions de L´Alcudia Segle XXI i amb més de 800 assistents es va presentar l’Escola Internacional Gastronòmica Mediterrània lloc que donarà seu a aquest projecte de formació gastronòmica.
L’aliança entre l’empresa de gestió de projectes formatius Alliance Creative i l’empresa capdavantera en hostaleria Grup Rex fa possibles començar la marxa d’un projecte ambiciós en matèria formativa gastronòmica que pretén ser referent a nivell nacional i internacional.
Les magnífiques instal·lacions del Grup Rex seran seu d’aquesta Escola Internacional Gastronòmica Mediterrània on es farà valdre els valors d’aquesta empresa familiar amb més de 25 anys d’experiència en restauració i hostaleria.
Alliance Creative com a referent en gestió en el sector educatiu assumirà la labor pedagògica que explicarà als millors professionals en matèria gastronòmica.
L’Excel·lència, Qualitat i Internacionalització seran els pilars en els quals es fonamentarà aquesta escola de gastronomia.
Segons paraules de la directora pedagògica. “és un projecte molt ambiciós amb el qual estem molt il·lusionats ja que té com a objectiu augmentar la empleabilitat i nodrir de professionals qualificats el món gastronòmic . Aquesta escola posicionarà a València com a referent culinari a nivell nacional i internacional. La innovació i internacionalització seran eixos fonamentals en aquest projecte de formació gastronòmica.”.
L’Escola Internacional Gastronòmica Mediterrània té l’objectiu de desenvolupar Formació Professional Dual en matèria gastronòmica amb el desenvolupament de diversos cicles formatius que sense cap dubte seran els cicles de més Alt grau de empleabilitat de les escoles d’hostaleria d’Espanya.
L’Escola Internacional Gastronòmica Mediterrània té previst començar la seua activitat amb una sèrie de cursos monogràfics destinats a tots els públics.
A partir del mes de gener de 2018 l’Escola Internacional Gastronòmica Mediterrània ofereix un portfoli de cursos per a realitzar de forma individual o en grup amb els quals es pot: descobrir que la cuina vegana ofereix un nou món de sabors, reviure la passió amb la cuina afrodisiaca, combinar el vi amb el formatge perfecte , traure partit a una ginebra Premium o descobrir la tècnica del tall de pernil.
Tots aquests curs es poden consultar i reservar a través de la web : www.formacionrex.com o a través del telèfon 96 110 71 02.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *