“Llamadas Sordas” l’opera prima de l’escriptora Carolina Utiel

BIOGRAFIA
Carolina Utiel va nàixer a Utiel en 1975 en l’Hospital de Caritat de La nostra Senyora del Remei construït en 1891 en l’actualitat és una vertadera joia del patrimoni d’Utiel, pel seu valor artístic i històric. Va passar la seua infància i adolescència en ell.
Va ser model de Publicitat, Hostessa de televisió a la Comunitat Valenciana i forme parell te de el programa per a xiquets Babala Club. Dona emprenedora, no ha deixat de lluitar pels seus anhels i per voler construir la seua vida malgrat les seues dificultats, però amb el coratge de poder viure la vida minut a minut per a ser feliç i seguir somrient.
Una història que explica la realitat de treballar en una multinacional i els avantatges i desavantatges que suposa.
L’escriptora Carolina Utiel porta escrivint des de 2008 i ara publica amb Editorial Circulo Rojo la seua primera obra, un llibre en el qual relata la seua experiència com a treballadora, durant 19 anys, en una multinacional. El seu objectiu és mostrar al lector en el que pot convertir-se l’esplendor de formar part d’aquest tipus d’empreses. No obstant açò, també ens narra les seues vivències personals, algunes d’elles amb un rerefons traumàtic que va determinar tota la seua vida.
Les pàgines de ‘trucades sordes’ relaten totes aqueixes vivències de l’autora durant els quasi 20 anys que va ser emprada en aquesta empresa, tal com destaca Utiel: “aquesta obra mostra la força que, malgrat les vaig donarfi*cultades en les quals ens posa la vida, hem de seguir caminant per nosaltres mateixes, pels nostres fills, tant les dones com les persona. Ens convida a ser forts per a seguir vivint i somrient malgrat les llàgrimes de dolor que ixen dels nostres ulls i la nostra ànima”.
Trucades sordes’ està dirigida a tot tipus de públic, però sobretot a aquelles dones emprenedores i que se senten amb la il·lusió de decidir un camí per elles mateixes sense que ningú els coarte les seues ganes d’emprendre projectes nous. Sens dubte, els lectors trobaren una ajuda vital en aquesta obra.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *