Acadèmics, mestres, estudiants i empresaris es reuneixen a Miami per a debatre sobre innovació, tecnologies i lideratge en els entorns educatius.

Houmboldt Group Foundation i Humboldt International University de Miami organitzen la quarta edició de la Conferència EduAction. Aquesta vegada és el Congrés Internacional EduAction Miami 2018, el qual se celebrarà entre els dies 1 al 3 de juliol pròxim, a Miami.

EduAction és una conferència de continuïtat relacionada amb el desenvolupament de les competències transversals i professionals i l’ús de les tecnologies d’informació i comunicació en diversos àmbits disciplinessis. S’ha celebrat abans a Miami, Madrid i Santo Domingo.

EduAction Miami 2018 comptarà amb l’assistència de més de 300 directius, docents, investigadors, empresaris, funcionaris públics i estudiants. En les sessions matinals, es presentaran conferències i es realitzaran panells per part d’experts de categoria mundial, en els tres eixos de la conferència: innovació, tecnologies i lideratge en el sector educacional i la seua relació amb altres camps d’acció. En les vesprades, més de deu tallers interactius tocaran tots els temes de l’esdeveniment.

 

El congrés explicarà a més amb l’IV Col·loqui Interinstitucional de Doctorat de les universitats mexicanes Benemérita Universitat Autònoma de Pobla, l’Institut Tecnològic de Sonora i la Universitat Veracruzana, i Humboldt International University, d’Estats Units. També es realitzarà Humboldt STEM Festival, un festival amb projectes de ciència i tecnologia desenvolupats per estudiants d’ensenyament mitjà.

Durant l’esdeveniment es farà lliurament del Reconeixement a l’Excel·lència Educativa a Iberoamèrica, en els esments d’Educador i Organització.

La informació completa es pot consultar en www.eduactioncongress.org.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *