Un professor a Sevilla modifica els cànons de notes i posa “unes altres” als seus alumnes.

Abans de les vacances que s’aveïnen de Setmana Santa, en els col·legis toca donar les notes. El divendres passat, alguns dels alumnes d’un col·legi de Sevilla van rebre, inesperadament, unes notes extra.

Est és el cas d’un professor de Sevilla que fa classes a xiquets i xiquetes de 9 anys, el ‘Profe Ramón’, que va decidir lliurar-los, al costat de les seues qualificacions habituals, “altres notes”, com ell mateix les flama, on qualifica algunes de les qualitats personals dels seus alumnes com, per exemple, les d’Elena.

Actualment, el tuit, publicat el 24 de març, compta amb més de 3.500 retuits i més de 8.500 ‘m’agrada’. Entre els comentaris rebuts, moltes persones, tant pares com altres docents, li han confirmat el seu suport i grat cap a la iniciativa.

“M’agrada que tots traguen excel·lent, que siga un elogi per a ells, així que cerque allò en el que destaquen i el que se’ls done molt bé. Aspectes que encara han de millorar m’agrada parlar-ho amb ells i les seues famílies personalment”, explica el professor més detalladament.

Davant tots els elogis rebuts i el gran impacte que ha aconseguit tenir en les xarxes socials, el propi professor s’ha quedat sorprés i ha agraït tots els comentaris.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *