“Aprenem junts” mostra el nou projecte educatiu per a aprendre a parlar en públic

El projecte d’EL PAÍS, Santillana i BBVA cerca ajudar als xiquets a perdre la por a parlar ja des del col·legi

Aprenem junts presenta Molt més que parlar: una metodologia eficaç, gratuïta i divertida per a ajudar a xiquets i adolescents a expressar les seues idees en públic. Molt més que parlar arriba als col·legis espanyols per a ajudar als xiquets i joves a desenvolupar totes les seues capacitats de comunicació. El nostre repte és posar totes les eines a la disposició de professors, pares i alumnes perquè cap xiquet tinga por a parlar en públic.
Al febrer de 2018 va nàixer Aprenem Junts, un projecte d’educació de BBVA, EL PAÍS i Santillana amb dos objectius clars: impulsar la conversa sobre l’educació en la nostra societat i crear metodologies d’aprenentatge pràctiques, gratuïtes i universals perquè els xiquets desenvolupen tot el seu potencial: parlar bé en públic, resoldre conflictes, aprendre a concentrar-se, treballar en equip…

En menys de tres mesos, Aprenem Junts ha aconseguit una gran rellevància gràcies als seus vídeos de continguts educatius per al públic en general i per a la comunitat educativa en particular. Els millors mestres, pedagogs, psicòlegs i neurocientífics comparteixen setmanalment converses amb professors, pares, xiquets i joves.

Descobreix el repte Molt més que parlar en: http://www.bbvaaprendemosjuntos.com/muchomasquehablar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *