Millors acadèmies de preparació d’oposicions a magisteri

Aconseguir una plaça de funcionari docent s’estableix com l’alternativa per a aconseguir una estabilitat professional.
Ens trobem en plena vorágine d’oposicions, durant els pròxims anys es realitzarà la major oferta d’oposicions docents de tota la història. Per a aprovar amb èxit les proves existeixen diferents acadèmies, adaptades a les necessitats i exigències de cada opositor, que es posicionen com a primera opció a l’hora de preparar-se les oposicions. Apostem per quatre acadèmies en territori nacional que són una bona alternativa a l’hora que el docent aconseguisca la seua plaça amb un assessorament personalitzat i unes classes, tant pràctiques com a teòriques, actualitzades sota la normativa vigent.

1. Institut d’Oposicions de la Fundació CEU San Pablo Andalusia (Sevilla)

Una de les poques institucions educatives en l’entorn andalús que ofereix una formació global a la persona. La Fundació CEU San Pablo Andalusia, a Sevilla, ofereix una formació integral des dels dos anys d’edat començant en el col·legi, fins a l’edat adulta amb carreres professionals, ja siga formació universitària, postgraus, idiomes i oposicions. Quant a la preparació d’oposicions, l’objectiu és oferir a l’opositor la millor preparació per a superar amb èxit les proves. Per açò, aposten per classes de grups molt reduïts així com sessions de formació en les quals donen importància a les lliçons pràctiques, interactives i personalitzades, perquè cada tipus d’alumne puga reforçar els seus punts febles amb l’ajuda de professionals amb vocació docent. Per a ells, no és el mateix “fer classes”, que formar i preparar a persones per a superar amb èxit una oposició.

2. Acadèmia Èxit Opositors (València) 

Acadèmia capdavantera en formació online i presència tant per a les oposicions de primària com a Secundària que compta amb grans professionals implicats i compromesos amb l’activitat docent, ofereix una metodologia de treball que és el que garanteix aquest èxit en la superació de les proves de les oposicions. Proposa una planificació del contingut, tant teòric com a pràctic, molt complet, oferint a l’alumne tots els materials que necessita així com posant a la seua disposició una planificació conjunta del treball i una orientació personal i particular, la qual cosa permet la major de les facilitats i flexibilitat a l’hora d’organitzar-se l’estudi. De forma addicional, imparteixen cursos d’anglès amb certificació oficial de Pearson, així com altres cursos certificats o màster, tant presencials com a online, impartits per la Universitat CEU Cardenal Herrera. Acadèmia Èxit Opositors ofereix la seua formació en diferents centres de València i Castelló, utilitzant instal·lacions i eines innovadores, modernes i de funcionalitat contrastada. Els materials per a la preparació de les oposicions són propis, complint la normativa vigent i la formació pot ser tant online com a presencial.

3. Acadèmia Maestre (Badajoz)

A Badajoz es troba aquesta acadèmia formada per joves professionals que des de 1993 es bolquen amb els seus alumnes per a oferir-los una formació integral completa en la consecució del seu primer objectiu: les oposicions de magisteri. Les garanties de triomf són la seua premissa a l’hora d’atorgar una formació no solament de qualitat, sinó de sentit comú i que servisca de profit, amb la intenció del futur, no solament amb l’objectiu de superar les oposicions, sinó de transformar a l’opositor en un vertader mestre amb vocació i passió pel seu treball. En l’actualitat, donat la seua perseverança i èxit a l’hora de preparar als seus alumnes de cara a les oposicions, s’ha posicionat com un dels grans centres de formació de la regió extremenya.

4. Acadèmia Nós Oposicions (Galícia)

Nós Oposicions és una xarxa de centres educatius assentats per tota la comunitat gallega que ofereix formació a l’opositor perquè recórrega de la mà de professionals aquest camí plagat de reptes. Nós Oposicions està present a Lugo, la Corunya, Santiago de Compostel·la i també imparteixen classes en un centre concertat de Vigo. Garanteixen uns excel·lents resultats en les oposicions, reflectides en les anteriors convocatòries superades amb èxit pels opositors que es van presentar. Açò solament és possible gràcies a un claustre de professors i preparadors implicats, que ofereixen una orientació i seguiment personalitzat, així com lliçons teòriques i pràctiques de qualitat, en la qual fins i tot realitzen simulacres d’examen amb tribunals. A més ofereixen la possibilitat de col·laborar amb coaches per a millorar les exposicions, sabent que aquesta és una de les parts de l’oposició que més estrès origina, bé per l’excés de confiança o per la poca preparació de l’opositor, per açò en Nós Oposicions ofereixen formació completa, exigent i personalitzada per a cadascuna de les proves de les oposicions.

Èxit opositors, València. Acadèmia per a mestres a València, Castelló i Alacant. Estudi per a docent. Oposicions, formació, magisteri, preparació oposició i opositor per a docents. Preparadors físiques i online

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *