Les universitat més importants del Regne Unit admeten a diversos brillants alumnes del British School Alzira

Oxford, Cambridge i Imperial College, les 3 Universitats més importants de Regne Unit i més prestigioses d’Europa, presents també en el top 10 mundial, explicaran en els seus campus amb tres alumnes de Year 13 de el British School Alzira el pròxim curs acadèmic.

Els nostres alumnes Álvaro Pérez Guardiola, Caleb Aktar Martínez i Noah Salvador López, han aconseguit aquest curs una gesta d’enorme valor amb el seu accés a les reconegudes universitats d’Oxford, Cambridge i Imperial College.

Institucions Universitàries d’enorme prestigi educatiu als quals cada any intenten accedir milers d’alumnes i alumnes de tot el món, i la rigorosa selecció dels quals es basa en els mèrits acadèmics i el potencial del candidat, incloent referències personals, resultats acadèmics, proves escrites, assajos o una entrevista personal.

Només en el cas d’Oxford són més de 26.000 sol·licituds les rebudes enguany, de les quals aquest curs, només un 1% de les acceptades són espanyols, havent cursat la majoria d’ells el batxiller en colleges del Regne Unit. De fet, és la primera vegada que hi haja constància que tres alumnes d’un mateix centre escolar no situat a Regne Unit són admesos en aquestes universitats en la mateixa promoció.

El director del British School Alzira, Xàtiva i Gandia, al costat de tot el seu equip, desitja enviar la més sincera enhorabona a aquests alumnes, l’esforç dels quals, dedicació, treball i constància, és una inspiració per a tots els estudiants, professorat i cos tècnic dels nostres col·legis.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *