Els alumnes d’Educació Infantil la Gasela s’acomiaden amb una graduació molt emotiva

Divendres passat 15 de juny va donar lloc un any més la graduació dels alumnes d’educació infantil de la gasela de la promoció 2013-2018 per a continuar la seua formació acadèmica en La Salle.
Enguany s’ha volgut acomiadar als alumnes de l’últim curs d’Educació Infantil de la Gasela amb la bonica història de VAIANA.

Cada any a través d’aquest festival fin d’etapa, s’intenta traslladar als alumnes d’infantil de la Gasela histories d’aventures que expressen valors per a la vida. Durant molt temps hem estat habituats a veure les clàssiques històries d’amor entre prínceps i princeses. Però el personatge de Vaiana no és d’aquesta estirp. Vaiana es puja sola a un vaixell, salva un escull de coral, aprèn sobre la marxa a navegar i encara, rem en mà, a un semidiós al que exigeix que desfaça la malifeta que està portant la desgràcia al seu poble.

La història de Vaiana és una aventura de les quals no s’obliden, forjada des de l’afecte i ambientada en un paisatge de somni. No solament açò, sinó que a més en “Vaiana” hi ha ànima, esforç i valentia. Ens ensenya des del principi que les seues metes no són les dels altra v. encara que pot ser que les deixe de costat per a intentar complir el seu paper, finalment acaba seguint el seu camí.

Quantes vegades han volgut els altres para nosaltres alguna cosa que nosaltres no volíem?

Aquesta història és una “reprimenda” cap a l’actitud que vam mostrar en més d’una ocasió pel que fa als fills en voler que siguen açò i allò, sense preguntar-nos què és el que veritablement ells volen. Vaiana des de xicoteta ha tingut clara la seua passió i inicia un viatge cap als seus objectius, vivint una infinitat d’experiències, no totes bones, però de totes trau un aprenentatge i encara que els dubtes li sorgeixen ella és capaç de reflexionar i seguir el seu camí. Sap que la vida no és fàcil però ha de seguir i malgrat tot, gaudir del viatge. No tracta d’oblidar el passat. No pot fer-ho perquè tot el que vivim, escoltem, fem, llegim. Ens marca i ens ensenya I no podem deixar-ho arrere encara que si canviar el que som, millorar i complir les nostres metes, amb la nostra passió.

L’acte acte de graduació dels alumnes infantil de la Gasela es va realitzar en el saló d’actes de La Salle el qual es trobava totalment ple per les famílies i amics dels 90 alumnes.

Després de la representació del musical “Baina” els alumnes de les classes de cangurs , elefants i lleons va haver-hi una la sorpresa que va consistir en la interpretació d’una enternecedora cançó per part de Nadia, mare d’un dels alumnes que es graduaven . Finalment es va realitzar el lliurament de diplomes , un acte molt emotiu que va donar pas a les paraules de comiat de María José la directora de la Gasela desitjant tot els millor a tots els alumnes en la seua nova etapa educativa en La Salle.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *