L’èxit al teu abast amb Catalina Davis

ATENCIÓ: Els teus somnis han sigut segrestats
Assegues que tens tot per a triomfar però finalment alguna cosa ho bloqueja i et costa aconseguir-ho? Descobreix als cinc possibles segrestadors de somnis i allibera’ls per a gaudir d’una vida plena i pròspera.

Des que treball amb persones sempre que sona el telèfon sol ser per una raó: Ho he intentat tot però no sóc capaç d’aconseguir el que vull.

A voltes és un problema econòmic, uns altres de relacions, salut o simplement falta de felicitat i sentit de la vida, però sempre hi ha un comú denominador: Sé que tinc tot per a aconseguir allò que desig, però no sóc capaç, hi ha alguna cosa que falla, una espècie de bloqueig que m’impedeix aconseguir-ho… Un dels meus clients ho explicava amb les següents paraules: “És una espècie de mà negra que cada vegada que vaig acostant-me a aconseguir les meues metes apareix de manera irremeiable i tot es va al trast”

Des que em vaig adonar d’aquest patró vaig començar a investigar i vaig arribar a la conclusió que la vida és un joc i que tot joc té les seues regles, mentre abans les aprengues, abans podràs guanyar la partida i pujar al següent nivell.

Si de debò t’interessa saber més… Tinc una bona i una mala notícia per a tu. Primer la dolenta, si estàs llegint aquest article segurament siga perquè hi ha alguna part de la teua vida que no acaba d’estar en un punt òptim, alguna cosa que t’impedeix arribar a la plenitud: Assec comunicar-te que els teus somnis han sigut segrestats.

La bona notícia és que acabes de ser seleccionat per a jugar a “El Segrest” i que tindràs l’oportunitat en primícia de poder alliberar-los TU Mism@.

Ara que acaba de començar el joc has de saber que durant la partida experimentaràs la sensació d’estar vivint una vida en la qual tens escàs poder i on sembla que les coses succeeixen per casualitat Et sona?

La teua missió serà esbrinar qui té pres als teus somnis, el teu benestar, el teu amor, la teua felicitat i fins i tot la teua vida… Pot ser que al llarg del joc patisques diferents incidents i malaventuranzas, tranquil@, açò només succeirà el temps que no sigues conscient del joc i no gaudis de l’oportunitat que et brindem, doncs l’objectiu de tot açò és l’aprenentatge i la diversió. Molts són els triats i pocs són els guanyadors d’aquest joc, doncs consisteix en un viatge incert on el major súper poder que pots posseir és l’autoconeixement.

Qui té segrestats els meus somnis?

Dins de tu existeixen cinc rols que creen la teua realitat i que t’ajuden a aconseguir l’èxit o el fracàs. Són els que s’encarreguen que aquesta súper producció, que és la teua vida, coure sentit i es duga a terme. Cadascun d’ells té un lloc molt bé definit i en el moment que comença a no exercir-ho, comencen a fallar les coses i automàticament es torna en un potencial vilà roba-somnis. Els actuals sospitosos són els següents:

El guionista: Tota bona obra té obligatòriament un bon guionista, sense ells no seria possible cap pel·lícula o sèrie.

Per a comprendre millor aquest paper em vaig entrevistar amb Luis Murillo (guionista de l’Internat) i et puc assegurar que és esgarrifós la similitud que té escriure un guió a com es desenvolupa en realitat la vida. El principal que hem de tenir clar és que tota bona pel·lícula té girs inesperats i al protagonista no sempre li ixen bé les coses. Si de debò volem tenir una súper producció justament abans del desenllaç final, al personatge li vindrà un revés important, una esfinx que li impedeix arribar al temple on resideixen els seus somnis. Assegues que ara mateix tens un problema que et turmenta?Alguna cosa que t’impedeix aconseguir el que desitges? Segurament estigues més prop d’aconseguir allò que desitges però encara no eres conscient d’açò, si tires la tovallola mai ho esbrinaràs. Confia en els teus recursos, pren paper i boli i comença avui mateix a escriure el guió de la teua vida, un  amb un bon final en el qual tornes a casa com un heroi després d’haver complit la gesta. Creu-me, mereix la pena. No permetes que el guionista segreste allò, que per dret, et pertany.

El productor: No es pot crear una bona súper producció si no hi ha fons. Si el problema que ara tens és econòmic, no dubtes ni per un moment que el productor té presos als teus somnis en algun racó de la teua ment. Posa en valor les teues idees, confia en tu mateix i troba la manera de traure a la llum allò que desitges. A més temps passe el teu somni reclòs, més probabilitats hi ha que muira.

El director: Quan viu en incoherència entre el que dic, pinso, sent i faig o el caos s’apodera de la meua vida i de les meues metes… Clarament el segrest ve dau pel director. Procura que tots els teus esforços vagen en la mateixa adreça, no et poses la traveta a tu mism@ i no permetes que la teua ment torne a sabotejar-te.

El jugador: Encara que açò semble que és una pel·lícula, realment és un joc i com a tal, a més de tenir unes regles,  té un sentit i un para què. Si la vida és un joc i no gaudeixes ni aprens…MAI GUANYARÀS LA PARTIDA. Somriu almenys 5 vegades al dia, aprèn dels teus errors, dels teus triomfs, dels teus fracassos i de les teues victòries i mai el jugador podrà segrestar allò que desitges.

L’intèrpret: Pot ser que tu sigues molt positiu i que procures veure les coses d’una forma optimista però hi ha alguna cosa dins de tu que no et deixa viure tranquil@. Una espècie de runrún en el cap que et diu que tot està malament, que gens va a eixir bé, que no eres capaç d’aconseguir allò que desitges… Açò em fa olor de que l’intèrpret és el major dels sospitosos en aquesta partida.

Ara que ja tens un resum dels possibles segrestadors és moment de fer examen de consciència i començar la recerca. Com a últim advertiment abans que t’enroles en l’aventura d’alliberar als teus somnis, deia el mag Rumpelstinski: “tota màgia té un preu” i jo et dic tot rescat té un mòbil… Abans de començar el rescat vas a haver d’aprendre a negociar.

Si vols saber més uneix-te de manera completament gratuïta en la conferència online “El Segrest: Seràs capaç d’alliberar als teus somnis?

Inscriu-te en aquest link: https://catalinadavismethod.com/conferencia-online-el-secuestro/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *