Obri en el cor de València l’Escola Superior d’Idiomes del col·legi Gran Associació ESIGA

Aquest mes de setembre, coincidint amb la inauguració del curs escolar 2018-2019, obri les seues portes, en el cor de València, l’Escola Superior d’Idiomes del col·legi Gran Associació (ESIGA).

ESIGA naix per a situar-se a l’avantguarda de la formació en idiomes en la capital del Turia. Es tracta d’un centre oficial examinador de les principals certificadores a nivell mundial com són Cambridge, Pearson, TOEIC, TOFEL i TRINITY.

 

 

 


En les seues instal·lacions del número 3 de la calle Pare d’Orfes, el col·legi Gran Associació, de la mà de la prestigiosa institució educativa Amilingua International Languages, crea ESIGA, per a acostar a tots els públics els mètodes i formes de treballar que han fet del col·legi Gran Associació un referent en educació. Amb açò es pretén donar una resposta seriosa i professional a l’ensenyament d’idiomes, comptant amb les metodologies més innovadores en l’aprenentatge d’idiomes i amb professors natius, qualificats i titulats en cadascuna de les llengües. Aquest curs escolar s’oferirà preparació per als idiomes Inglés, Alemany, Francès, Valencià i Espanyol per a estrangers, encara que aquesta oferta s’ampliarà en funció de la demanda.

Els cursos estan dirigits a xiquets, adolescents i adults, de tots els nivells del marc comú de referència de la llengua des de A1 a C2.

Per a més informació poden consultar la següent web: www.esiga.es

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *