La XIII Convenció de Centres i Escoles Infantils de ACADE: L’Ensenyament en el Tercer Mil·lenni obri les seues inscripcions.

Ja està oberta la inscripció per a la XIII Convenció de Centres Privats de ACADE que, en aquesta ocasió, tindrà lloc en l’hotel Meliá Villaitana de Benidorm els dies 22 i 23 novembre ACADE. La trobada, amb el lema L’Ensenyament en el Tercer Mil·lenni, està dirigit a centres educatius privats i compta amb una secció específica per al sector d’escoles d’educació infantil.

El programa abordarà com el canvi demogràfic, els nous models econòmics, la transformació digital i la mobilitat revolucionaran l’ensenyament; com treballen els centres i escoles infantils més innovadores i l’impacte dels espais creatius en l’aprenentatge; la implementació de plans estratègics d’innovació neurodidáctiva; i el talent docent i lideratge directiu, entre altres qüestions.

Durant aquests dies participaran ponents de primer nivell com l’economista José Mª Gai de Liébana; la dissenyadora holandesa Rosan Bosch que està revolucionant els espais educatius, qui abordarà com l’entorn físic influeix en l’estat emocional d’estudiants i docents. També Jesús C. Guillén, professor de neuroeducación en la Universitat de Barcelona, aprofundirà en les emocions i el seu impacte en l’aprenentatge. `Com captar nous clients a partir de la mobilitat´ serà el tema de la intervenció de Jesús Martínez Pardo, CEO de Eventelling.

El psicòleg Alfredo Hernando analitzarà `La revolució de les escoles21. Així treballen els centres més innovadors del món´, mentre que l’ús de les tecnologies exponencials en l’aula serà abordat per Javier Martín, expert en intel·ligència artificial.

Escoles infantils

La Convenció tindrà també una part específica per al sector d’educació infantil on s’analitzarà com generar noves línies d’ingressos per a aquests centres i comptarem amb experiències d’èxit en el sector. En aquest àmbit participaren Denise Zarruk, de l’escola El Mundo de Mozart; Sandra Butragueño de Kidsco, Carmen Bardal del centre L’Aurora; Zuriñe Ondarra de ProJardín, i Marisa Benlloch de l’escola Parc Tecnològic. El rol dels directors d’escoles infantils com influencers, el talent i lideratge digital, la gestió del centre, i com treballar la relació entre escoles infantils i col·legis seran uns altres dels temes que s’abordaran en aquesta trobada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *