El Ple del Consell impulsa la declaració d’emergència de les actuacions a l’Escola Oficial d’Idiomes de Gandia

El Ple del Consell impulsa la realització de les actuacions d’emergència per a l’execució de les obres de reforç i rehabilitació de la fulla exterior de les façanes de l’Escola Oficial d’Idiomes de Gandia per valor de 325.247,32 euros.

El dia 2 de novembre es va produir la caiguda d’un tram de la fulla exterior de la façana de l’edifici on s’ubica l’Escola Oficial d’Idiomes de Gandia.

Després de fer inspeccions de la zona afectada i de la resta de les edificacions del centre, en l’informe resultant d’aquestes inspeccions es va valorar l’estat de les façanes i el nivell de seguretat d’aquestes. Així mateix, es van proposar les actuacions immediates i urgents que cal tindre en compte i es van descriure els treballs de rehabilitació per a retornar les condicions de seguretat a les edificacions.

Igualment, l’informe inclou un pressupost estimat del cost de les actuacions, amb el qual es va sol·licitar la presentació d’ofertes a tres empreses. L’oferta més avantatjosa va ser la de l’empresa Ecsa Obra Pública y Civil, S.L.

Tenint en compte aquests fets, es va dictar la resolució de 23 de novembre de 2018, per la qual es declara d’emergència la realització de les actuacions a l’Escola Oficial d’Idiomes de Gandia i s’adjudiquen els treballs a l’empresa Ecsa Obra Pública y Civil, S.L

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *