El grup Cognita incorpora a la seua família de col·legis El British School of València

El col·legi privat British School of València (BSV) s’ha incorporat a la família de col·legis de Cognita, segons ha anunciat en un comunicat aquest grup líder en educació privada a tot el món. Cognita va començar la seua marxa en 2004 i hui és una família formada per 72 centres educatius present en huit països, cadascun d’ells amb una identitat pròpia però connectats estretament els uns amb els altres. L’objectiu de Cognita ‘An inspiring world of education’ és el de crear un món inspirador d’educació ajudant els estudiants a superar les seues pròpies expectatives.

BSV, per part seua, basa el seu projecte educatiu en cinc pilars fonamentals: l’atenció personalitzada, l’educació internacional, l’excel·lència acadèmica i el desenvolupament del talent, la comunicació efectiva en diferents idiomes i la formació en valors. Aquest col·legi, situat en el centre de la ciutat de València, continua el projecte educatiu iniciat en 1992 per Carmen Santafé Company. “Des dels seus començaments i especialment en els últims anys, s’ha caracteritzat pel seu creixement ferm i continuat, basat en una proposta educativa centrada en el desenvolupament personal dels seus alumnes, en un ambient escolar multicultural, on conviuen en harmonia més de 35 nacionalitats diferents i que compta amb el suport d’un número cada vegada major de les famílies”, destaca la nota.

Aquestes característiques han sigut fonamentals perquè el grup Cognita mostrara el seu interés en BSV per a, finalment, incorporar el centre a la seua extensa família de col·legis, segons el comunicat. “Cal destacar que Cognita basa el seu projecte en sis punts clau per a l’èxit, com a lideratge, aprenentatge personalitzat o creixement personal, entre altres”, assenyala. Aquesta unió amb Cognita, que en l’actualitat compta amb 72 col·legis a Europa, Amèrica Llatina i Àsia, permetrà a British School of València “dotar al centre dels recursos materials necessaris per a promoure les millors pràctiques en tots els serveis i afavorir programes de desenvolupament i formació contínua, seguint els estàndards més elevats d’excel·lència”.

Carmen Santafé Company, fundadora del col·legi British School of València, afirma que “estem convençuts que formar part del grup educatiu Cognita afavorirà la projecció internacional de BSV, oferint als nostres alumnes les millors oportunitats de formació i, estic segura, els permetrà continuar avançant sense límits. Tot això mantenint la nostra identitat pròpia que tants èxits ens ha proporcionat en els últims 25 anys”.

A Espanya, amb la incorporació del British School of València, ja són 7 els centres que formen part del grup Cognita a Espanya, considerats entre els millors col·legis internacionals del país. Imparteixen la titulació britànica (English National Currículum),el batxillerat internacional (International Baccalaureate) i l’espanyola. The British School of Barcelona, Hastings School, The English Montessori School (TEMS) i Col·legi Europeu de Madrid (CEM) a Madrid, El Limonar lnternational School de Múrcia i El Limonar lnternational School Villamartín d’Alacant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *