L’Ensenyament i aprenentatge del  anglés als EUA i Regne Unit protagonistes en el Màster universitari d’educació bilingüe de la Universitat CEU-UCH i Unimel Educación.

L’expert internacional en funció directiva i sistemes d’avaluació en el sistema britànic Sr. Francisco Corbí Ramón i el Dr. Sr. Ignacio Messana Salines degà de Florida State University dels EUA a València han participat aquest passat dissabte en el palau colomina en el màster universitari oficial d’educació Bilingüe de la universitat CEU –UCH i Unimel Educación.

Sr. Ignacio Messana Salines és Doctor en Gestió d’Empreses i Degà de Florida State University a València. La universitat Florida State University situada en l’estat de Florida és una de les millors universitats no solament a nivell dels EUA sinó a nivell internacional.

Durant la seua intervenció el Dr. Sr. Ignacio Messana va traslladar als alumnes del màster universitari d’educació bilingüe de la universitat CEU la idea que l’ensenyament i l’aprenentatge de l’anglés és un sector enorme amb molta presència en les nostres vides. Des de col·legi, classes, acadèmies i qualsevol nivell d’educació, fins i tot en els nostres treballs i sectors professionals, i finalment en el nostre dia a dia. Triem “Netflix”, o veiem una sèrie anomenada “Outlander”, o demanem un “Happy meal”. En aquesta conferència (interactiva) estudiem i comentem com ens afecten les diferències culturals entre espanyols, valencians (diferències regionals), britànics, americans, etc. en aquest aprenentatge i convivència amb un llenguatge que no és la nostra “llengua materna”.

Pel seu costat Sr. Francisco Corbí Ramón és director general del grup dels Col·legis Britànics British School Alzira , Xàtiva i Gandia. Vicepresident nacional de ACADE i vicepresident de FUNDEL a més de membre de la Junta Directiva Nacional de NABSS (Associació Nacional de Col·legis Britànics d’Espanya) com a tresorer.

En la seua intervenció Sr. Francisco Corbí Ramón va fer referència al fet que necessitem un canvi en el sistema educatiu d’espanyol. “El mercat laboral demanda professionals qualificats tant en competències de lideratge com en competències de treball en equip així com en intel·ligència emocional mentre que el sistema educatiu espanyol continua formant en teoria, en memòria i en aprenentatge col·lectiu”va indicar.

El màster oficial d’ensenyament bilingüe engonals espanyol / espanyol – Inglés de la Universitat CEU-UCH es posiciona com a formació referent en l’àmbit d’aprenentatge d’idiomes a nivell Español.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *