L’últim cap de setmana de Febrer se celebra a València la IX edició de Eduketing

El Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu reunirà els millors ponents de la innovació educativa

L’IX Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu se celebrarà en el Palau de Congressos de València els dies 21 i 22 de febrer. La cita reunirà els professionals de les institucions educatives per a compartir experiències i conéixer noves idees que aplicar en els seus centres.

Durant dos dies Eduketing albergarà més de 20 ponències, que versaran sobre diferents temes d’actualitat del màrqueting directament relacionats amb l’educació i la seua implantació en els centres educatius. A més, és una oportunitat per als assistents de conéixer les tendències i els casos d’èxit, a través de reconeguts experts de primer nivell. L’organització pretén que els congressistes perceben el màrqueting com una eina imprescindible per a donar suport a la gestió dels centres i optimitzar els resultats.

El màrqueting sensorial, l’experiència olfactòria, l’activitat física i l’esport com a estratègia de fidelització i captació d’alumnat o impulsar nous talents són algunes de les ponències que podran veure’s en el congrés. Les institucions educatives es troben amb un complicat futur en el qual competir en un entorn més exigent a causa de la caiguda de la natalitat, al canvi dels processos de decisió de les famílies, els nous panorames tecnològics i a la crisi econòmica. El màrqueting i la seua correcta implantació pot ser l’eina clau per a gestionar el canvi, optimitzant els serveis i perfeccionant la comunicació de la comunitat educativa.

Enrique *Castillejo, president de Eduketing remarca que “ja són més de 6.000 els congressistes que han participat en les edicions, celebrades a Espanya, Colòmbia i Mèxic. Eduketing és un congrés pensat per a orientar a la comunitat escolar en la seua labor de potenciar les seues accions de màrqueting dirigides a professors, pares, alumnes i entorn”.

Organitzat pel Consell General de Col·legis Oficials de Pedagogs i Psicopedagogs d’Espanya, Kapta Estratègies Màrqueting Educatiu i MGC Creating Idees, Eduketing 2019 representa una interessant oportunitat d’aprenentatge per als centres educatius de qualsevol nivell educatiu. De manera complementària Eduketing comptarà amb una zona d’exposició dedicada a empreses relacionades amb el sector educatiu així com d’un espai de networking on els assistents podran posar en comú les seues opinions i experiències.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *