UpToYou en col·laboració amb Educathink donen a conéixer el seu gran projecte per a aquest pròxim any 2020

A l’inici de 2020 donarà inici el curs online Fonaments neuropsicològics i filosòfics de l’educació emocional gràcies a l’acord realitzat per Educathink i la fundació UpToYou.

Aquest curs proporciona una visió molt completa sobre les bases neurocientífiques, psicològiques i filosòfiques de l’educació emocional en clau d’integració. Moltes de les propostes actuals d’educació emocional van sorgir a partir de coneixements molt rudimentaris del funcionament del cervell la qual cosa ha portat a propostes molt reduïdes que no atenen la complexitat de la realitat emocional. En el curs trobaràs una proposta nova d’educació emocional construïda a partir d’una proposta interdisciplinària i contrastades amb els avanços de la neuropsicologia actual.

El curs té l’honor de ser dirigit i coordinat pel doctor i director de la Fundació UpToYou Educació, José Víctor Orón Semper, el qual també dirigeix el Centre ESLAM Educació pertanyent a ESLAM University. El seu camp d’investigació central és l’educació emocional, però el complementa amb altres temes tots ells relacionats: neurociencia educativa i psicologia del desenvolupament humà. Això permet que la seua aproximació siga sempre interdisciplinària conjuminant filosofia, psicologia i *neurociencia. Va crear un programa educatiu, UpToYou, que ell mateix dirigeix. Aquest programa desenvolupa formació en educació emocional i implementa programes educatius en el món de l’escola, la família i l’empresa en diverses ciutats i col·legis d’Espanya, Camerun, Mèxic i el Brasil.

Al llarg dels temes els alumnes matriculats aniran assumint conceptes i coneixent una visió actualitzada sobre la neuropsicologia de les emocions incorporant els últims avanços científics, coneixent les limitacions clàssiques sobre la neuropsicologia de les emocions que estan a la base de molts programes d’educació emocional que hui s’ofereixen. També disposarà d’un marc conceptual filosòfic i psicològic que ajude a interpretar la neurociencia de les emocions. Tot això permetrà descobrir les claus educatives per a un programa d’educació emocional.

La matriculació del curs roman oberta des de hui mateix fins al gener vinent de 2020, la qual serà la primera edició de les tres que es realitzaran al llarg del 2020. La segona prevista per a maig i la tercera per a octubre.

El curs tindrà una duració de 150 hores distribuïdes en 6 mesos, però es podran prolongar si hi haguera necessitat. Als recursos anteriors afegir les sessions webinar, un al començament del curs i un altre al tancament, material de lectura, exàmens d’avaluació i consultes per email.

Per a matricular-se tan sols has d’acudir a la web www.neuropsicologiaemocional.es i demanar la teua matriculació.

La matrícula és gratuïta!

Si vols descobrir una nova manera de pensar, aprendre i desenvolupar els teus coneixements no t’ho pots perdre!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *