L’Acadèmia Internacional de Ciència, Tecnologia i Humanitats de València invist a 69 nous Acadèmics Corresponents i d’Honor a l’església San Miguel dels Reis

Més de 300 persones han participat en la cerimònia d’investidura dels nous acadèmics nomenats per l’Acadèmia Internacional de Ciència, Tecnologia i Humanitats de València, en el marc d’una cerimònia que ha tingut lloc hui a l’església de San Miguel dels Reis de València.

Trenta-cinc nous Acadèmics Corresponents i trenta-quatre Acadèmics d’Honor han passat a formar part d’aquesta institució compromesa amb l’avanç de les societats des del desenvolupament científic, tecnològic, econòmic i cultural.

L’Acadèmia també ha imposat les creus al Mèrit i la Fidelitat, a més d’altres reconeixements que recull el programa adjunt, com el que ha rebut Francesc Colomer pel seu treball com a Secretari Autonòmic de Turisme de la Generalitat Valenciana, i uns altres dels àmbits cultural, econòmic o universitari.

Entre els nous acadèmics han destacat exemples com els de Walter A. Marcolini -alcalde de General Alvear, ciutat capçalera de Mendoza-, Gonzalo Rueda -Cónsul General de l’Equador- , Ramón Congost Vallés -Cònsol honorari de la Federació Russa- o Alejandro Noguera, Cònsol Honorari de França i a Jorge Cordero, de República Dominicana . Per part seua, l’Acadèmia ha reconegut el paper de Sr. Abdul Idrisi, Cònsol del Marroc, pel foment de les relacions hispà marroquines en la Comunitat. També ha destacat el reconeixement a la Unió Musical de Torrent.

Durant la seua intervenció, el president de l’Acadèmia, José Hoyo, ha destacat la integració cultural de l’Acadèmia, “a la qual pertanyen il·lustres membres dels 5 Continents, alguns dels quals han viatjat en aquesta ocasió a València per a investir-se. Representants de països, des dels EUA a la Xina, fet que per al president aporta valor a l’Acadèmia, enriquint el seu cabal de coneixements i procedències.

Nomenaments i esments: programa adjunt

http://bookshop.mycatalogue.com/books/qucb/#p=6

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *