Jornada d’immersió lingüística en el Màster d’Educació Bilingüe de la Universitat CEU-UCH i UNIMEL EDUCACIÓN

Durant quasi 10 hores els alumnes i alumnes del màster universitari d’Educació Bilingüe Anglés i Español de la Universitat CEU Cardenal Herrera en col·laboració amb Unimel Educación van estar participant en una jornada intensiva per a desenvolupar les seues habilitats comunicatives en Inglés.

Les jornades van ser dirigides per la Dr. Sra. Virginia Vinuesa, professional reconeguda en el camp de l’ensenyament bilingüe i en projectes d’immersió lingüística. En la jornada van participar professors natius i auxiliars de conversa. Els alumnes del màster es van dividir en grups reduïts de 5 o 6 participants i cada grup estava liderat per un professor i dos auxiliars de conversa, tots ells natius.

L’objectiu d’aquestes jornades era desenvolupar les habilitats comunicatives en anglés dels alumnes i alumnes del màster. Durant el seu desenvolupament es van dur a terme una gran varietat d’activitats tant sobre dinàmiques de presentació, com de role playing fins a converses face to face.

El resultat de les jornades va ser molt satisfactori ja que tant alumnes com professors van treballar de manera cooperativa per a aconseguir l’objectiu. Durant els pròxims mesos, els alumnes tindran l’oportunitat de tornar a participar de nou en una jornada d’immersió lingüística.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *