Red Cenit a l’avantguarda de la Inclusió

Dijous passat 5 de desembre els alumnes de la unitat específica d’IES Henry Matisse van realitzar una visita a les instal·lacions de Red Cenit.

La unitat específica d’IES Henry Matisse (Paterna) situada en un IES ordinari té com a objectiu oferir una resposta educativa especialitzada, intensiva i personalitzada a les necessitats educatives especials de l’alumnat escolaritzat en la unitat, fomentant al mateix temps la inclusió en el centre ordinari i la participació en contextos normalitzats.

Red Cenit està format per un equip terapèutic multidisciplinari àmpliament qualificat en diagnòstic i tractament de tota mena de trastorns del neurodesarrollo dirigit per l’expert internacional en Trastorns del Neurodesarrollo Sr. Luis Abad i compost per psicopedagogs, neuropsicòlegs, pedagogs, psicòlegs, terapeutes ocupacionals, fisioterapeutes, mestres i logopedes.

Durant la visita a Red Cenit coordinada per Sra. Vanessa Civera pedadagoga i experta en TEA els alumnes/as de l’IES Henry Matisse van realitzar una immersió en el T-ROOM Red Cenit que es tracta d’una Sala immersiva de realitat virtual on els alumnes a través de diversos tallers van treballar les emocions.

Seguidament els alumnes van realitzar tallers de jocs dirigits com el Joc Doodle, endevina qui, qui és qui ,habilitats socioemocionals

Finalment els alumnes de la unitat específica d’IES Henry Matisse van procedir a la visita del centre d’integració sensorial on els alumnes van procedir a realitzar un Circuit sensorial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *