L’ensenyament bilingüe Español i Inglés protagonistes en les jornades emmarcades en el màster universitaris d’anglés i espanyol de la universitat CEU

Dissabte passat 25 de gener José Carlos Aranda i Ignacio Messana van estar impartint una conferència sobre l’ortografia i redacció del Castellà i l’aprenentatge de l’anglés respectivament als alumnes del màster d’Educació bilingüe Español i Inglés de la Universitat CEU Cardenal Herrera en col·laboració amb UNIMEL Educación.

En primer lloc, Aranda (Doctor en Ciències de l’Educació i el Filosofia i Lletres i acadèmic de la Reial Acadèmia de Còrdova) a més d’explicar la seua trajectòria acadèmica, va parlar de la publicació del seu Manual d’Ortografia i Redacció (Berenice Manuals), explicant als alumnes diferents regles així com la manera de treballar amb el seu manual. La ponència va ser molt amena ja que José Carlos Aranda va fer participar als alumnes de manera activa fent un dictat i preguntant diferents qüestions sobre ortografia. Finalment, va fer molt de recalcament en la importància de la correcció ortogràfica als alumnes per part dels docents oferint-los diferents estratègies.

En segon lloc, Ignacio Messana (Doctor en gestió d’empreses i degà i director de Florida State University a València) va explicar la seua labor en la Universitat per a la qual treballa i el que cal destacar d’aquesta conferència és la seua experiència que va compartir amb tots els alumnes del màster. Massana, els va donar diversos consells sobre com aprendre anglés de manera significativa: fent una immersió lingüística, sense tindre por d’equivocar-se, mai perdre l’humor i el treballar en equip. A més, Massana va dir que en aprendre una llengua el factor cultural és de gran importància ja que això suposa en molts casos una barrera per a l’aprenentatge. És per això, va recomanar als alumnes estar ben documentats sobre la cultura abans d’aprendre qualsevol idioma.

Totes dues conferències van ser molt motivadores per a tots els alumnes els qui van tindre l’oportunitat d’escoltar i compartir experiències amb aquests dos referents en el sector educatiu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *