Rotary saca el seu costat més solidari per a lluitar contra el coronavirus

El coronavirus provoca incertesa, i mentre uns estan confinats, uns altres lluitant en primera línia com guerrer en la trinxera, altres dedicats al fet que els subministraments essencials no falten, uns altres la sort els va deixar i ja no estan.
També sorgeix la solidaritat amb lletres majúscules entre els ciutadans que estant confinats poden prestar 2 mans per a gestionar, aportar
coneixements , habilitats, les seues maquinàries…. Tot en pro de millorar la
protecció dels guerrers de primera línia, sota un sentiment d’Unitat que ara es fa més present.

Així ROTARY ÉS ACCIÓ:
1.-En Rotary, veïns, amics i persones disposades a solucionar problemes es reuneixen entre si per a intercanviar idees i prendre acció amb l’objectiu de portar al món un canvi durador.
I així veiem aquests dia com el grup de l’esquadró de València de Rotaris Mariners que fomenten l’amistat, la tolerància, la solidaritat i la pau en activitats relacionades amb la mar, els rius i les aigües interiors, i amb la navegació en totes les seues manifestacions, dins i fora de l’aigua, canvien el rumb i naveguen al costat d’empreses com Sirius, Tecmolde, Espai, Servitec3D en una travessia la destinació de la qual són els Hospitals i Centres de Salut. Hospitals com a Clínic, Dr. Peset, La Fe, Malva-rosa donen les gràcies a aquests navegants que marxant a sotavent han proporcionant 500 PANTALLES FACIALS PROTECTORES.

2.PROJECTE D’ACOMPANYAMENT TELEFÒNIC:
– Els Rotaris fomentem la comprensió, la bona voluntat i la pau internacional, a través de la companyonia mundial d’empresaris i professionals units en l’ideal de servei, per això també aquest moment on els més afectats són els més vulnerables com les persones majors sorgeix de la mà d’un gran rotari ( del poble Els Dolores), Chema Bailèn, una iniciativa que en 2 dia compta amb 150 voluntaris i en creixement. Des d’aquest Divendres, comptem amb el programa rotari d’assistència telefònica a persones que viuen soles durant el període de quarantena.
Consisteix a posar a la disposició d’aquestes persones una sèrie de telèfons de voluntaris rotaris i amics de rotaris, perquè puguen rebre suport i combatre la soledat durant aquest període.

Escoltar, secundar i orientar a l’autocura

Un comentario sobre “Rotary saca el seu costat més solidari per a lluitar contra el coronavirus

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *