El col·legi Gran Associació de València deixa el seu granet d’arena contra el coronavirus

El col·legi Gran Associació ha cedit la impressora 3D de la seua Fab-Lab al moviment @coronavirusmak3 en la seua branca @makersvalencia que des del 17 de març fabrica màscares i viseres de protecció contra el COVID-19. La iniciativa va sorgir de la mà de Luis FVS, militar de l’Exèrcit de Terra @CGTAD_NRDC_ESP papà del col·legi.
Orgullosos d’iniciatives com aquesta i de la labor que exerceixen els pares i mares dels nostres alumnes que estan combatent la pandèmia en primera línia, prenem la decisió de donar un element més de lluita al @ejercitodetierra i al @defensagob .També agrair a qui ens ha proporcionat el plàstic per a imprimir.

#col·legigranassociacio #col·laborant#covi̇d19#joemquedeacasa#totirabé

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *