Arriba la versió online del curs d’educació emocional de UpToYou

La Fundació UpToYou ofereix, per primera vegada, un curs d’educació emocional online, que obrirà nous horitzons en la relació amb un mateix i amb els altres.
UpToYou és un nou model d’educació a través de les emocions i les relacions. Un espai de trobada i reflexió per a educadors i pares, que busquen nous models de desenvolupament, lluny dels tradicionals programes d’educació emocional.

La Fundació UpToYou, que dirigeix l’investigador i professor José Víctor Orón, posarà en marxa el pròxim 11 de maig un nou curs de formació online, que permetrà aprofundir en el món de les emocions com una porta a la interioritat.

“És ací on podem conéixer la complexitat de les nostres vides -explica José Víctor Orón-. Obrir noves perspectives per a prendre decisions i descobrir una nova manera de pensar, educar i de viure”.

Aquest curs, que tindrà una duració de 40 hores dividides en sessions de 2 hores, està dirigit a formadors, professors, pares o psicòlegs. En definitiva, a qualsevol persona major de 18 anys que, en aquest moment en el qual molts dels plans i seguretats que donàvem per fet s’han vist truncats, vulga centrar-se en el realment important, les relacions interpersonals.

Les formacions estan dirigides per Marypaz Salgado Ajuria, Pablo Romero Furió i Miriam Cenoz Larrea, experts en el programa. Tots ells compten amb àmplia experiència en la docència, tant en educació secundària com primària en diferents col·legis d’Espanya i Mèxic.

UpToYou ha oferit formació a més de 800 educadors i 70 centres d’Espanya i altres països com Mèxic, el Brasil i Camerun.

Base científica i filosòfica

El projecte està recolzat per la investigació neurocientífica, psicològica i filosòfica duta a terme per José Víctor Orón Semper, autor del programa. Les sinergies d’aquestes disciplines ens donen una visió global de la persona i ens condueixen a apostar per un model educatiu inter-personalista, com demostren les línies d’investigació creades en diverses universitats de tot el món, com la Universitat de Reading (Anglaterra), Universitat UPAEP (Mèxic), Universitat Cristóbal Colón (Mèxic), Universitat de Navarra (Espanya) i ESLAM Universities (amb seus a Nova York, Madrid…).

Si estàs interessat en aquest curs, punxa ací:

JOSE VÍCTOR ORÓN, DIRECTOR DE LA FUNDACIÓ UPTOYOU

José Víctor Orón, director de la Fundació UpToYou ens parla de la seua proposta educativa: “Les propostes ordinàries d’educació emocional tenen l’objectiu de generar un benestar personal i grupal i evitar problemes cada vegada més freqüents en la infància i adolescència (estrés, conductes violentes, falta d’atenció, maltractament entre iguals, ansietat, conductes disruptives…). Aquesta visió és pobra i les actuacions que es deriven d’ella acaben sent insuficients, perquè no atenen l’arrel de la situació. La persona no necessita sentir-se bé, necessita trobar sentit a la seua vida en el que fa i, si això ocorre, se sentirà bé”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *