Solidaritat 5 Estreles del Grupo Hechizos

El Grupo Hechizos és una empresa de restauració que compta amb tres restaurants distribuïts estratègicament per la ciutat de València: Los Hechizos de Morgana Jardins del Túria, Los Hechizos de Morgana Vara de Quart, i Los Hechizos Ruzafa. Es caracteritzen entre altres coses, per realitzar menjars d’excel·lent qualitat, a preus bastant solidaris.

I com la solidaritat és un dels seus principis, el Grupo Hechizo està duent a terme una campanya solidària amb els nostres sanitaris. El projecte solidari 5 estreles consisteix a triar i visitar un centre sanitari i entregar-los part de la seua gastronomia típica al personal que allí treballa.

Aquesta iniciativa solidària demostra el profund agraïment i consideració del Grupo Hechizos, a un personal heroic, que ha treballat molt durant tot aquest temps, exposant la seua vida i sacrificant-se per cuidar a cadascun dels ciutadans, en aquests moments tan difícils.

El Grupo Hechizos ha fet manifest que mentre els queden recursos continuaran realitzant aquesta acció benèfica amb cadascun dels seus hospitals, per a continuar secundant d’aquesta manera, amb el seu xicotet granet d’arena, al personal sanitari que tant el mereix.

En aquests moments no podràs visitar les seues instal·lacions per a quedar-te a gaudir del seu menjar mediterrani en un ambient d’encanteri, però si pots fer una comanda online en qualsevol dels seus tres restaurants.

D’igual manera estarà encantat amb la qualitat, bona atenció, preu assequible, i quedarà fetillat en degustar-ho, tant serà així, que segur voldrà repetir, i més encara sabent que d’aquesta manera et trobes contribuint de manera indirecta amb l’acció solidària que es realitza el Grupo Hechizos amb els sanitaris. És una forma única de donar-nos tots un fort aplaudiment, unir-nos, donar-nos suport i estimular-nos en aquests moments tan durs.

Quan pugues visitar-los, seràs benvingut i complagut per un fabulós i màgic equip de treball, els qui s’acuraran a complaure els seus requeriments i rebran de grat tots els seus comentaris.

L’objectiu del Grupo Hechizos és que tots els seus clients se senten a gust i mengen bé, per això sempre es troben seleccionant amb molta cura la matèria primera amb la qual elaboren els seus productes, i s’acuren per atorgar una presentació original i especial.

Anima’t a degustar la millor gastronomia de València en el Grupo Hechizos. Sentiràs l’autèntic sabor de la cuina tradicional, i quedaràs realment embruixat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *