La universitat Alfonso X El Sabio aposta per la seua Formació online

LA UNIVERSITAT LÍDER ONLINE

En aquests temps, l’educació online ha adquirit un paper cada vegada major en la formació universitària, pel fet que ofereix múltiples avantatges, entre elles actualitzar-se contínuament i millorar els coneixements, la qual cosa ha de ser l’objectiu de tot professional, per a anar sempre més enllà, estant a l’avantguarda i marcant la diferència.

Tot això ho tenen molt clar en la Universitat Alfonso X el Sabio (OPENUAX), que t’ofereix qualitat acadèmica ajustada a les teues necessitats, totalment en sintonia als nous temps. Es tracta de la primera universitat privada a Espanya, amb més de 25 anys d’experiència oferint titulacions verificades pel Consell d’Universitats, i amb plena validesa tant a Espanya, com en la resta de l’Espai Europeu, a més de comptar amb el reconeixement de la majoria dels Sistemes Educatius d’Amèrica Llatina.

OPENUAX té per nord oferir educació de qualitat adaptada a les necessitats actuals, en totes les àrees del coneixements, tant a estudiants nacionals com internacionals, oferint als mateixos una manera flexible d’aprenentatge, adequat al seu ritme i conforme a les seues necessitats, atorgant una oferta innovadora en matèria educativa, mitjançant els següents els millors Masters i graderies de educació posa oficials i de manera Online.

1.- Màster Universitari Online en Tecnologia Educativa i Competències Digitals Docents. Amb aquest màster adquireix la competència digital C2 en competència digital segons el Marc Comú Europeu, podràs estudiar al teu ritme, un programa innovador per a l’educació del futur. Una titulació dissenyada per a oferir-te una formació que et permetrà adquirir un alt nivell de competències digitals pròpies del professor del segle XXI, tenint l’oportunitat de conéixer les últimes innovacions tecnològiques, des d’una perspectiva educativa.

2.- Grau Universitari online en mestre en educació infantil (esment en engonals). Forma’t en la carrera més demandada i amb més ocupabilitat en el mercat laboral docent.Converteix-te en el mestre d’Educació Infantil que la societat demanda. En aquest Grau online aprendràs a promoure i facilitar l’aprenentatge en xiquets i xiquetes, des d’una perspectiva global i integradora. També et formaràs per a dissenyar diversos espais d’aprenentatge que promoguen el respecte, la igualtat i la reflexió.

3.- Curs d’Expert Online en Formació Pedagògica i Didàctica per a Professorat de Formació Professional. Obtingues la capacitació oficial necessària per a ser professor en cicles de formació professional (FP). Pots completar la teua formació amb aquest curs de pedagogia i didàctica, que t’ajudarà a exercir-te i millorar la teua activitat com a docent. Estudia al teu ritme, online i amb els millors professors, aprenent tot el que necessites per a afrontar la docència en titulacions de Formació Professional.

4.- Màster Universitari Online en Psicopedagogia. Especialitza’t en la titulació oficial més demandada entre els professionals de l’àmbit de l’orientació i intervenció psicopedagògica. Capacita’t per a acompanyar als alumnes durant el procés d’ensenyament aprenentatge al llarg de les seues etapes evolutives. Aquest destaca per incorporar l’assignatura de neuroeducació i aprenentatge, amb la qual s’adquireixen profunds coneixements sobre els últims avanços en aquest camp.

OPENUAX a més de bridarte titulacions oficials d’alta qualitat en l’àmbit educatiu, t’ofereix descomptes especials i possibilitat de bonificació amb FUNDAE. Per a més informació pots consultar el seu website: www.openuax.es, trucar al telèfon: 919100172 o contactar via whatsapp: 518808377. Anima’t, l’educació online és una realitat tangible, que ha vingut per a quedar-se.

OPENUAX t’obri tot un món de possibilitats… Atreveix-te a descobrir-les!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *