Castella-la Manxa publica les dates de l’inici i final de curs 2020-2021

Primària, Secundària i Batxillerat començaran el 9 de setembre

La Conselleria d’Educació de Castella-la Manxa ha determinat les dates d’inici i final de curs de tots els ensenyaments no universitàries. Les classes en Infantil, Primària, Educació Especial, FP Bàsica, Secundària i Batxillerat, començaran el 9 de setembre i acabaran el 18 de juny. El Dia de l’Ensenyament se celebrarà el 13 de novembre i els períodes de descans seran: del 23 de desembre al 7 de gener entre el primer i segon trimestre, i del 29 març al 4 d’abril entre el segon i tercer trimestre.

El segon curs de Batxillerat acabarà depenent de la realització de les Proves d’Avaluació final de Batxillerat. Per part seua, les Escoles Infantils Autonòmiques iniciaran la seua activitat el dia 7 de setembre i finalitzaran el 23 de juliol de 2021. Els ensenyaments de segon curs dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i el segon curs dels cicles Formatius de Grau Superior començaran l’11 de setembre i finalitzaran el 24 de juny de 2021.

El primer curs dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior així com els ensenyaments dels Programes Específics de Formació Professional començaran el dia 24 de setembre i conclouran el 24 de juny del pròxim any. A més, els ensenyaments d’Educació de Persones Adultes començaran el dia 21 de setembre i finalitzaran el 23 de juny de 2021.

D’altra banda, s’ha establit que els ensenyaments elementals i professionals de Música i Dansa dels Conservatoris començaran el dia 5 d’octubre i acabaran el 25 de juny del pròxim any. Igualment, assenyalar que els ensenyaments artístics superiors de Música començaran el dia 16 de setembre finalitzant el 25 de juny.

El primer curs dels ensenyaments artístics superiors de Disseny i d’ensenyaments professionals d’Arts Plàstiques, Disseny i Esportives començaran el dia 1 d’octubre i acabaran el 25 de juny; mentre que el segon curs i la resta d’aquests ensenyaments començaran l’11 de setembre i conclouran el 25 de juny. Els ensenyaments d’Idiomes de les Escoles Oficials començaran el dia 1 d’octubre i conclouran el dia 28 de juny i les de Formació Professional E-learning començaran el 13 d’octubre i finalitzaran el 25 de juny.

Es consideraran dies no lectius les festes oficials, d’acord amb el calendari laboral que regisca en la Comunitat Autònoma de Castella-la Manxa per al pròxim curs acadèmic. Igualment, les dues festivitats locals fixades pels Ajuntaments, sempre garantint els dies lectius per al curs 2020/2021. Aquest calendari ha sigut aprovat després d’escoltar a la Mesa de Pares, el Consell Escolar i la Taula Sectorial d’Educació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *