FSIE i la Universitat Catòlica d’Ávila realitzen la Jornada de Bones Pràctiques per a difondre propostes d’ensenyança a casa

El proyecto pretende propagar ideas educativas que sirvan a los centros durante la pandemia de la Covid-19

Alba Ruiz. València, 7 de agost de 2020.

La Universitat Catòlica d’Àvila (UCAV) organitza en col·laboració amb la Federació de Sindicats Independents d’Ensenyament (FISIE) -dedicats a l’ensenyament concertat i privat- la I Jornada de Bones Pràctiques sota el lema: 2020 “L’escola a casa”. El projecte busca difondre propostes educatives que es puguen realitzar des de casa. Mitjançant aquesta convocatòria i la difusió dels projectes reconeguts pretenen que aquestes bones pràctiques servisquen de model o referent a altres comunitats educatives. A més, en el comunicat de FSIE i UCAV indiquen també l’objectiu d’afavorir la millora del nostre sistema educatiu alhora que permeten valorar actuacions orientades a la cerca de la millora en l’acció docent.

D’acord amb la comunitat internacional, la UNESCO, en el marc del seu programa MOST (Management of Social Tranformations), ha especificat quins són els atributs del concepte i els trets que el caracteritzen. En termes generals, una bona pràctica ha de ser: Innovadora, desenvolupar solucions noves o creatives; efectiva, demostrar un impacte positiu i tangible sobre la millora; sostenible, per a poder mantindre’s en el temps i produir efectes duradors i replicable per a servir com a model per a desenvolupar actuacions en altres llocs.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

En aquesta Jornada de Bones Pràctiques Educatives poden participar tots els professors, mestres, orientadors, educadors, Centres i Institucions Educatives tant a nivell individual com col·lectiu. Els projectes s’ajustaran al lema “L’escola a casa” i poden correspondre als diferents nivells educatius: Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional. La Presentació els projectes s’enviaran per correu en línia, abans del pròxim 15 de Setembre de 2020 en format directament executable sota Windows, a la següent adreça: @ucavila.es

SELECCIÓ I ELECCIÓ DE PREMIATS

El Jurat estarà presidit pel Director del Centre d’Estudis, Innovació i Formació del Professorat en Educació i compost per experts docents avaluarà els diferents projectes presentats sobre la base de l’originalitat del treball i els materials creats, a l’ús de les noves tecnologies en les diferents accions, a la implementació i el seguiment obtingut, a la seua possible aplicació i rèplica en altres centres així com a la implicació de la comunitat educativa.

Segons la valoració, es determinaran aquells projectes que seran presentats i exposats en la Jornada de Bones Pràctiques educatives a desenvolupar en la Universitat Catòlica d’Àvila.

La UCAV es reserva el dret a la reproducció, publicació i difusió (en qualsevol suport, inclòs on line) dels treballs premiats i seleccionats per a la seua exposició.

DIFUSIÓ

La Universitat Catòlica d’Àvila difondrà els projectes seleccionats, a través de l’Edició d’una publicació, així com la propagació a través de la seua pàgina Web i altres mitjans informàtics.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *