La llei Celaá és catalogada com “una amenaça”

Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid, va ratllar aquest dissabte la reforma educativa, coneguda com a Llei Celaá, com una “amenaça molt nociva” per a l’ensenyament a Espanya que, va assegurar, “ataca frontalment principis que nosaltres defensem des de fa molts anys”.

En la seua intervenció en la segona edició de ACADE Edu Fòrum, organitzat per l’Associació de Centres Autònoms d’Ensenyament Privat (ACADE), Díaz Ayuso va explicar que aquests principis que veu alterats en la reforma són la llibertat d’elecció de les famílies, la qualitat de l’ensenyament, la igualtat d’oportunitats, el mèrit, l’excel·lència o el paper del professor, “valors imprescindibles per a formar a les noves generacions i no abocar-les a la mediocritat de l’igualitarisme a la baixa”.

Però també va tindre paraules per a criticar la proposta de suprimir l’idioma espanyol com a llengua vehicular de l’educació a Espanya, “el nostre major tresor cultural i un dret constitucional que pretén soscavar-se enmig de la pitjor crisi que ha viscut el nostre país en dècades”, va lamentar la presidenta madrilenya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *