Camaró crea la imatge de l’associació de la Ruta del Greal de l’Alt Palància

L’artista ha presentat el logotip de l’associació en l’acte celebrat a Segorbe juntament amb alcaldes de la comarca i la coordinadora de la Ruta, Fina Doménech

La Ruta del Greal de l’associació de la ruta de l’Alt Palància ha encarregat al pintor i intel·lectual valencià, Antonio Camaró, la creació del seu logotip que s’ha presentat hui en la catedral de Segorbe. La cerimònia ha servit de primer acte de l’Associació d’Amics de la Ruta del Greal de l’Alt Palància, que presideix María Pilar Vañó, també present en l’acte.

La cerimònia ha estat presidida la coordinadora de la Ruta del Greal, Fina Doménech, diversos alcaldes de les poblacions de la comarca de l’Alt Palància i d’Álvaro Almenar, Canonge Zelador del Culte al Sant Calze de la Catedral Basílica Metropolitana de València i Federico Caudé, Degà-President de la Santa Església Catedral Básílica de Segorbe.

Aquest acte s’emmarca en l’estratègia CreaTurisme iniciativa dirigida i coordinada per Fina Doménech, responsable de la Ruta del Greal i Mercat Àsia de la Comunitat Valenciana.

La ruta va dirigida cap a un turista actiu, amant de la naturalesa, la muntanya, gastronomia rural així com al turista espiritual o pelegrí que busca la reflexió interna i la connexió amb l’entorn i el medi ambient.

L’itinerari de la Ruta del Greal abasta un ampli camí integrat per un nodrit nombre de localitats de la comarca del Palància des de Segorbe, Jérica,Torres-Torres, Gilet, Barracas etc passant per altres poblacions com Sagunt, El Puig, Massamagrell i el final de les quals és la Catedral de València.

Durant la presentació del logotip Camaró ha subratllat la importància que té per a tota la tota la comarca la presència de la Ruta del Greal. “És un camí de peregrinació amb una rellevància cultural, espiritual i econòmica molt rellevant, perquè uneix al víanant amb la naturalesa en la cerca de si mateix”.

En aquest sentit, Camaró afirma que el seu logotip representa “el camí de l’ésser humà. Amb els seus sofriments, les seues llums i ombres. Un caminar a la recerca de l’esperança, d’una nova vida marcada per trobades d’amor i de diàleg”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *