El Vicepresident de ACADE D. Franc Corbí reflexiona sobre el sistema educatiu britànic en una classe magistral en el Màster en Ed. Bilingüe celebrat per la universitat CEU.

Aquest dissabte 9 de gener els alumnes del Màser en Educació Bilingüe de la Universitat *UCH-CEU al costat de Unimel Educación han tingut el plaer d’atendre la ponència de D. Franc Corbí Ramón, actual Vicepresident de Acade i prestigiós director dels Col·legis Britànics a Alzira, Xàtiva i Gandia. Amb dècades d’experiència en l’àmbit de la docència, el Sr. Corbí és hui dia una de les autoritats més rellevants del sector educatiu a nivell nacional.

En la conferència, que va tindre lloc en el Palau de Colomina a les 9.00h, el Sr. Corbí va compartir amb els estudiants del Màster els valors essencials que es destil·len del sistema educatiu britànic; entre ells, cal destacar la lliçó d’aprendre a emocionar a l’alumne, perquè un alumne emocionat és un alumne implicat que es converteix en partícip del seu propi progrés acadèmic.

Així mateix, aquest sentit de l’autonomia ha d’anar consonància amb un sentit de la pertinença i d’orgull respecte al centre educatiu, tal com es desprén del lema “Ser del British” adoptat per les British School d’Alzira, Xàtiva i Gandia.

Una vegada finalitzada la intervenció del Sr. Franc Corbí, es va realitzar un torn de preguntes en les quals l’estudiantat del Màster en Educació Bilingüe va compartir les seues inquietuds respecte a la seua futura labor com a docents en centres bilingües. Ateses aquestes qüestions, el Sr. Corbí va transmetre als participants de la conferència el missatge essencial d’esforçar-se com a docents per conéixer als alumnes i per aprendre dia a dia, perquè en el moment en què creguem que ho sabem tot deixarem d’evolucionar com a professionals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *